nom
Gildia QUAK na ms i na mf wywala ciągle osoby gdy wyjdą na pvp z tego co słyszałem to wina jakiegoś pluginu i wywala losowe osoby
Kargoren plox nie mów że tu nasze lagi bo wywala w tym samym czasie połowę trybu.
Jakis dowod ze to gildia QUAK-JaramyZJanuszem ?
Masz słaby internet to wywala.Podejdz pod antene i poroszaj nia jak nie zadziała to uderz ja kilka razy ja tak zawsze robie i jest git
Żadne ddosy, dzieciaki sie nie znaja i wszystkie formy kicków/crashy sprowadzają do ddosów bo nie rozumieją minecraftowych mechanizmów. Wykorzystywana była luka pewnych silników mc które były podatne na wysylke specjalnych pakietów (wdawać się w szczegóły nie będziemy, więcej polskich serwerów na tej wersji ma tę lukę ale to już niech oni się męczą), załataliśmy problem, jeśli jeszcze jakieś są podatne zgłaszajcie a będziemy badać.
Osoby które znały luke mogły zgłosić ją nam przez prywatną wiadomość (w dobrej intencji pomóc), a z pewnością docenilibyśmy ich pomoc i zostaliby wynagrodzeni za samo zgłoszenie problemu (doładowanie portfela/rangi specjalne), zamiast tego skończyli zpermami.
Ten problem był od 2 tygdoni a wy nic nie zrobiliście było to zgłaszane a wasze śmieszne odpowiedzie mnie rozbrajają,że niby my mamy lagi neta a to wasz serwer był niedopracowany.A co dotego ze ludzie pisali ze sa to ddosy to maja racje bo na takiej samej zasadzie dzialalo ze laga miales niektórzy sie nie znaja wiec nie wiedzieli ze pakietami wywalaja i pisali o ddosach.Tak naprawde każdy blad ktory zglaszam ze znikaja itemy lub sie kopiuje to adm ma w to wyj... i wymysla sobie swoja historyjke.kalis sie lepiej zajmowal serwerkiem niz wy. Tera to ten tryp upadł
Na Survivalu MS gra obecnie ponad 60 osób. To niezłe "umarł". Skoro nikt sensownie tego nie zgłosił czyli nie pokazał w jaki sposób to zrobił to jak można było to naprawić?
jak twoje zgłoszenie jest gówno warte to logiczne że nikt nic z tym nie robił, 99% z tych co płakali do dziś nie rozumieją co się działa spamiąc "ddosują mnie" xX
więc komedią jest twój płacz, zrozumiałe jest że wszystko wymaga czasu aby zdiagnozować problem, amatorskie serwery po takich akcjach najczęściej zamykają działalność, choć weryfikacja tego typu usterek jest zawsze kwestią czasu, tak jak kiedyś problemy z botami, innymi crasherkami na 1.7 czy innymi podobnymi problemami.