MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Strata itemu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć mój nick z gry to maxproFFF kolega pożyczył mi jetpack i mi zniknął 16.06.2020 około godziny 11:40.
Bardzo bym prosił o wyjaśnienie tej sprawy, gdyż jetpack zniknął w nie wyjaśnionych okolicznościach.
Bardzo bym prosił o zwrot tego itemu, ponieważ jest on bardzo cenny.
z góry dziękuję za pomoc.
(16-June-2020 12:08:19)maxproFFF napisał(a): [ -> ]Cześć mój nick z gry to maxproFFF kolega pożyczył mi jetpack i mi zniknął 16.06.2020 około godziny 11:40.
Bardzo bym prosił o wyjaśnienie tej sprawy, gdyż jetpack zniknął w nie wyjaśnionych okolicznościach.
Bardzo bym prosił o zwrot tego itemu, ponieważ jest on bardzo cenny.
z góry dziękuję za pomoc.
Tak, pożyczyłem maxowi jetpacka i gadałem z nim na discordzie na udostępnionym ekranie i jetpack zniknął prosze o oddanie go mu
Administracja nie odpowiada za utracone itemy.
Administracja nie odpowiada za utracone itemy.
[Były już wyjątkowe przypadki kiedy itemy były oddawane.]
Itemy były oddawane w przypadku błędu, który zerował konta (lvl i eq), a nie w przypadku zniknięcia jednego przedmiotu.
Samo nic nie znika coś musiałeś zrobić.
Tak naprawdę jedyne co napisałeś sensownego w tej skardze to nazwa konta na którym miała wydarzyć się przedstawiona przez ciebie sytuacja,

(16-June-2020 12:08:19)maxproFFF napisał(a): [ -> ]mój nick z gry to maxproFFF

oraz data kiedy się miała wydarzyć.

(16-June-2020 12:08:19)maxproFFF napisał(a): [ -> ]zniknął 16.06.2020 około godziny 11:40.

Nie podałeś żadnej informacji w jaki sposób to się stało, co wtedy robiłeś itp. ani nawet serwera na którym się to wydarzyło.
Jeżeli randomowo spojrzałeś do EQ i nagle go tam nie było, to wtedy nie byłbyś w stanie podać dokładnej daty (a tą zgadujesz, mniej więcej obstawiasz), a oznacza to tyle, że go prawdopodobnie go wywaliłeś, usunąłeś, padł ci itp. Samo jednak zobaczenie itemu po prostu znikającego w EQ jest nie możliwe, chyba że ktoś z administracji zabrał go celowo (w takim wypadku niech ta osoba się tu wypowie).

Jeżeli nie opiszesz sytuacji w wyniku której item został utracony, prośba o jego oddanie zostanie odrzucona/zignorowana.
(16-June-2020 12:23:20)maxproFFF napisał(a): [ -> ]Administracja nie odpowiada za utracone itemy.
[Były już wyjątkowe przypadki kiedy itemy były oddawane.]

to nie jest "Wyjątkowo wypadek" tylko jakaś prowokacja...

samo nic nigdy nie znika, wywaliles, sprzedales, schowales, zgubiles lub co najpewniejsze ZUŻYŁEŚ latając w kółko...
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie