MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wyswietlenia na forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejka, dzisiaj wpadlem na taki pomysl. Aby byla lepsza aktywnosc na forum, Pomysł jest taki aby za każde 100 wyswietlen na forum to 1 zlotowka w Portwelu na serwerze minecraft, który sie wybierze w zakladce opcje posta i wybranie serwera MS/MF i ten serwer który wybierze gracz, Będzie na nick napisany z forum przelewane pieniadze portwela np. mamy 1k wys. to dostajemy 10 monet i tak dalej kazde 100 wyswietlen jest warte 1 zlotowke. Dajcie znac jak wam sie spodobał ten pomysł i dajcie diaxa na tym poscie osobiscie mysle ze to dobry pomysl a jak wy myslicie
Pomysł debilny jak nie wiem co. Zakładasz konto widzisz wyświetlenia na forum i od razu robisz idiotyczna propozycję. Wyświetlenia można nabijać na forum każdym zrefreshowaniem linku tematu. Pomysł nie przejdzie, bo to nawet nie jest pomysł.

//już wiem jak co, jak dzisiejsza matma rozszerzona.
(15-June-2020 16:07:16)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Pomysł debilny jak nie wiem co. Zakładasz konto widzisz wyświetlenia na forum i od razu robisz idiotyczna propozycję. Wyświetlenia można nabijać na forum każdym zrefreshowaniem linku tematu. Pomysł nie przejdzie, bo to nawet nie jest pomysł.

//już wiem jak co, jak dzisiejsza matma rozszerzona.

Rozumiem cie, ale nic chyba nie ma z pisania postów off topic itd na forum nieprawdaż?
Jeśli rozumiesz pojęcie offtopic, to nie powinieneś mieć problemu z odczytaniem moich intencji. Offtopic nic nie wnosi do tematu minecrafta, nic. Te wątki po prostu istnieją i nikt nie będzie nagradzał zabaw pieniędzmi w grze.
Camrakor wystarczająco wyczerpał ten temat.

[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie