MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problemy odnośnie serwera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mam taką prośbę jak byście mogli poprawić anty cheata dodać zabezpieczenia itp. bo 1. ludzie sobie na phase wchodzą do duela/klatki 2. puszczają ddosy miałem exc full demo itp. a osobnik o nicku : JustDoNothing puścił mi ddosa i tak sie zakończyło dodajcie jakieś zabezpieczenia i wgl bo to przesada jest na tamtej edzie było dobrze nikt nie wchodził na phase ddosów nie było i git a na tej nw co sie dzieje niech właściciel albo ktoś to rozważy i nie pomija jak połowe postów bo już survival przez to pod umiera jeszcze chciał bym dodać że jest zabezpieczenie przez clickerami i wgl ze nawet na 8 cps bić nie można bo wywala a na aurze ludzie sobie biegają biją i wgl i jak sie ustawi dobrze to nie wywala myślę ze trzeba zrobić nowy anty cheat albo nową edycje.
jak ktos ci puscil ddosa to co ma antycheat do tego? zaden antycheat w zaden sposob nie bedzie chronic twojego komputera, totalnienie rozumiesz na czym polega ddos a od czego jest ac. Podkrecic ac oczywiscie ze mozna tylko zaraz sie zacznie placz ze niewinni gracze dostaja bany/kicki za nic, wiec gdzies musi byc tego granica. Ruch na survivalu jest taki sam jak miesiac temu, wiec twoj post to tak naprawde jedna wielka irytacja smiercia... chcesz z kogos/cos zglosic przedstaw to w dziale skargi wraz z dowodami.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie