MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie do graczy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka ^^
Chcę kupić profesję za 10 tysięcy monet, bo właśnie chcę doładować, ale nie chcę popełnić głupiego błędu z zakupem, więc postanowiłem zapytać, która postać jest bardziej opłacalna? Druid czy Barbarzyńca? Dodam jeszcze, że chcę być trochę bardziej wytrwały, bo mnie w każdej rundzie zabija zjawa.
W przypadku wytrzymałości lepszy będzie druid, w przypadku ataku barbarzyńca bo ma siekierkę 12 dmg, druid ma natomiast złote jabłuszko, które powinno przedłużyć twój żywot.
Jeśli chodzi o zjawę, to zestrzelić ją nie trudno jeśli jesteś dobrym łucznikiem nie powinieneś mieć problemu, polecam też zakup boskich itów, które ułatwią jej zabicie maksymalnie.
(13-June-2020 21:31:06)entity_seven napisał(a): [ -> ]W przypadku wytrzymałości lepszy będzie druid, w przypadku ataku barbarzyńca bo ma siekierkę 12 dmg, druid ma natomiast złote jabłuszko, które powinno przedłużyć twój żywot.

Okej, kupię Druida, dziękuję! ^^

Wątek można zamknąć.
Mam nadzieję, że będziesz zadowolony, miłej gry Smile
(13-June-2020 21:36:34)entity_seven napisał(a): [ -> ]Mam nadzieję, że będziesz zadowolony, miłej gry Smile

A żebyś wiedział, że będę zadowolony haha
(13-June-2020 21:31:06)entity_seven napisał(a): [ -> ]W przypadku wytrzymałości lepszy będzie druid, w przypadku ataku barbarzyńca bo ma siekierkę 12 dmg, druid ma natomiast złote jabłuszko, które powinno przedłużyć twój żywot.
Jeśli chodzi o zjawę, to zestrzelić ją nie trudno jeśli jesteś dobrym łucznikiem nie powinieneś mieć problemu, polecam też zakup boskich itów, które ułatwią jej zabicie maksymalnie.

Ale ja mam focusa od kogoś i w każdej grze leci na mnie wyrzucając we mnie wszystkie potki, co to za gra? Jak kupię druida, to nie będzie tak łatwo ^^
Może i tak, ale na wszelki wypadek stój blisko graczy diaks aby te potki ich też dosięgły wtedy się zdenerwują i zjawa szybko zakończy żywot. Trzeba też zjeść jabłuszko na czas. Powodzenia Smile
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie