MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Usuwanie przedmiotów z ziemi , koniec lagów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Jakiś czas temu budowałem z koleżanką na działce i ona mówi żebym do niej podleciał i coś zobaczył nagle z 40 FPS mi spada do dosłownie 3 FPS cudem dolatuje i patrzę za na mojej działce leży milion bloków wyrzuconych , sprawiało to lagi i spadki FPS , nawet jakiś administrator tam był potwierdzi że okropne lagi usunął to komenda ale my wczensiej przez 10 minut bez przerwy usuwaliśmy to i trochę nam to zajęło a mimo to nadal było dużo tych przedmiotów. Wiem że jest ban za utrudnianie gry w taki sposób ale czy można dodać plugin że co 2 minuty usuwa przedmioty z zmiemi działało by to na takiej zasadzie że przedmiot leżący przez półtorej minuty jest poprostu usuwany tak jak się to dzieje na serwerach easyhc oczywiście nie musi się na chacie wyświetlać komunikat o tym , taki plugin można zawalić z byle jakiego serwera mega drop / easyhc.
Dziękuję za uwagę
na ktorym creativie masz ten problem i na jakim serwerze, screen jakis?
(13-June-2020 10:51:23)Admin napisał(a): [ -> ]na ktorym creativie masz ten problem i na jakim serwerze, screen jakis?

Nie mam skina chodzi mi o creative 1 a może nawet mam skrina poszukam ale ja np wiele razy widzę jak ktoś próbuje takie rzeczy robić więc przydałoby się to żeby nikt tak nie robił.
Creative 1 minefox.pl

Choćby to że stoję na działce czyjejś a za mną jakiś koleś wyrzuca ity randomowe żeby ,, trolować " i nie zawsze właściciel to zauważy ja np nie zauważyłem bo zrobił to na oknie za domkiem więc takie coś by się przydało.
Przekierowanie