Bo gram w WD i potrzeba BP, wczoraj grałem normalnie (150fps) a dziś wchodzę i stale 10fps (na innych wersjach nadal mam 150)
Limit fps w grze mam 150
Limit fps w BP mam bez ograniczeń
Ogarnia ktoś to, bo chciałbym se WD pograć xD
Odwdzięczę się w postaci x2gierek moich all boskich (brakuje mi zegara i inferna )
Klikasz esc BlazingPack schodzisz i masz animacje 1.7 klikasz wyłacz wszystkie mi pomogło
Chłopie to że masz spadek FPS na WD to akurat jest normalne ja np gram na WD 20 fps a na innych serwerach po 40,50 wejdź w ustawienia bp i tam na różnych opcjach jak kursor ustawisz bez klikania masz opisy opcji a na samym dole masz napisane czy wpływa to na fps jeśli masz napisane że jeśli wyłączysz to masz więcej FPS to wyłącz oraz zmniejsz sobie render distance to pomoże.
Michotr tylko że ja wcześniej miałem wszystko włączone i miałem po 150 a teraz 10
Airsca jeśli tylko na WD masz 10 a na innych serwerach 150 to jest to nie możliwe spróboj wbić na minefoxa bez bp zobacz czy nadal masz mało fps i czy tylko na WD masz mało fps czy na innych trybach też?
Na innej wersji wszystko jest dobrze
Święty i to nic nie pomoglo
No ale tutaj masz jak podkręcić fps, ale to tylko na bp więc komputer dobrze stoi
spróbuj odinstalować i zainstalować