Banan namiętnie dodaje coś do potworów (bossów i te inne rzeczy), ale zapomniał też o wojownikach, dlatego chciałbym, aby banan wkońcu zaczął ulepszać tych wojowników, no nie wiem np. nowe klasy, itemy itd., bo jak na razie większość gry to bossowie i wojownicy nie mają nawet odrobiny szans, aby coś zrobić. Żeby wojownicy wygrali potrzeba cudu, bo już na początku gry chodzą po mapie wszystkie bossy i czasami nawet taki Tomji nie ma szans na wygraną kiedy rzucają się na niego wszystkie bossy.
Zaproponuj coś bo narazie twój wątek wygląda
,,banan dodaj coś do wojowników bo przegrywają"
Zaproponuj mam na myśli napisz skiilla/boski przedmiot/postać która możliwa byłaby do dodania.
Cóż graczom nie potrzebne jest więcej klas na które mogą przewalić pieniądze tylko dopracowanie gry pod względem
bezsensowności grania f2p dla wojowników ...
Ktoś kto nie wyda 100-200 złoty na grę będzie ginął w pierwszych 5 minutach ponieważ co rundę znajdzie się 1 czy 2 jegomości z bossami
co wyczyszczą serwer a "Diaxy'' to olewają a nawet im pomagają jak tylko mogą aby mieć ''expe''.
(11-June-2020 15:49:51)kuzynxfps123 napisał(a): [ -> ]Zaproponuj coś bo narazie twój wątek wygląda
,,banan dodaj coś do wojowników bo przegrywają"
Zaproponuj mam na myśli napisz skiilla/boski przedmiot/postać która możliwa byłaby do dodania.
Autor nie przychodzi tutaj z konkretną propozycją, tylko przybliża to czego nie bardzo rozumie (rozwijanie potworów i 0 zmian dla wojowników), sam chciałbym zobaczyć coś nowego jeżeli chodzi o drużynę wojowników.
Może nie wiesz, ale forum służy także do takich rzeczy.
Janku , ile razy było wątków typu dodaj coś do wojowników itp i nie było w nim propozycji?
Nie da się ich zliczyć wszystkie są właśnie odrzucone.
Więc po co pisać wątki typu dodaj coś do wojowników kiedy nie mają sensu...
Ja wiem że forum służy do takich rzeczy ale zauważ że gracz nic nie zaproponował dokładnie.
podeślij link do takiego wątku, w którym nie ma propozycji, może coś przeoczyłem
to, że coś takiego było 2 tygodnie temu czy jakoś tak, to inna sprawa, bo tryb się rozwija, jedne problemy znikają, pojawiają się nowe. Niektóre problemy są większe jak jakiś czas temu.
Kluczem jest dobry pomysł na klasę wojownika jeśli coś z tego wątku ma wyjść, niech autor tego wątku da jakiś konkret jakąś klasę dla woj może nowy item, coś świeżego, ale pasującego do wvsp. Powodzenia

Najlepiej by było dodać wojowników za mniejsze ceny, jest boss szlam za 7k i magma za 8k, więc klasy wojowników za 7k i 8k?
Za 7k mógłby być taki Smoczy Wojownik, który by dostał miecz z podpaleniem oraz knockbackiem, a za 8k Mistyk, który by władał różdżką taką 2 razy słabszą od gwieździstej różdżki, takie coś by było naprawdę fajne wg. mnie
(11-June-2020 21:20:14)Hotline Miami napisał(a): [ -> ]Najlepiej by było dodać wojowników za mniejsze ceny, jest boss szlam za 7k i magma za 8k, więc klasy wojowników za 7k i 8k?
Za 7k mógłby być taki Smoczy Wojownik, który by dostał miecz z podpaleniem oraz knockbackiem, a za 8k Mistyk, który by władał różdżką taką 2 razy słabszą od gwieździstej różdżki, takie coś by było naprawdę fajne wg. mnie
fajny pomysł, dużo osob mialo by te klasy i bylby lepszy balans
(11-June-2020 21:20:14)Hotline Miami napisał(a): [ -> ]Najlepiej by było dodać wojowników za mniejsze ceny, jest boss szlam za 7k i magma za 8k, więc klasy wojowników za 7k i 8k?
Za 7k mógłby być taki Smoczy Wojownik, który by dostał miecz z podpaleniem oraz knockbackiem
fire aspect nie zadaje obrażeń