Ogólnie to każdy na tym trybie mówi, że wither to shit, ja bym powiedział, że on nawet nie jest warty 7k monet. Dlaczego? Bo nawet gracz w złotej zbroi go zabije bez problemu, bo jego atak zniszczenia dosłownie nic nie robi pożytecznego, + 0 potek krzywdy, a jego potki leczenia szczerze nic nie robią. 13k za taki szajs to tylko utrata monet, chciałem go kupić, ale skoro to jest taki słaby boss, to od razu odmawiam.
Może dodało by się mu potki krzywdy? Może by kogoś wtedy zabił, bo w takowej sytuacji pod względem dmg jest słabszy nawet od szlama.
Buffowanie poprzez dodawanie potek krzywdy zabija unikalność bossa takowe tak naprawdę powinien posiadać tylko mag.
Posiadam warlocka i rycerza oni posiadają atak zniszczenia, którym zabijałem graczy wielokrotnie.
Atak withera jest silniejszy o 100% co za tym idzie więcej ofiar z tego ataku.
Zamiast żebrać o potki, wysil się choć trochę i napisz sensowną umiejętność dla withera. O ile Ci zależy jeśli nie to i buff jest zbędny.
Wither nie ma jak się bronić, jak wskoczy w niego jakiś człowiek z vortexem to już po nim. Trzeba mu dać możliwość ucieczki lub jakąś zdolność, która da wojownikom w pobliżu negatywne efekty utrudniające zabicie bossa.
(09-June-2020 11:49:49)entity_seven napisał(a): [ -> ]Buffowanie poprzez dodawanie potek krzywdy zabija unikalność bossa takowe tak naprawdę powinien posiadać tylko mag.
Posiadam warlocka i rycerza oni posiadają atak zniszczenia, którym zabijałem graczy wielokrotnie.
Atak withera jest silniejszy o 100% co za tym idzie więcej ofiar z tego ataku.
Zamiast żebrać o potki, wysil się choć trochę i napisz sensowną umiejętność dla withera. O ile Ci zależy jeśli nie to i buff jest zbędny.
Jak grałeś tym warlockiem i rycerzem to na pewno nie zabiłeś ich samym atakiem zniszczenia, a u withera to jest jedyna broń jaką posiada.
kilkukrotnie zabijałam withera samym smoczym oddechem, podbiegając do niego bez jakiegokolwiek strachu ze moze mnie zabic; czegoś takiego nie moge powiedzieć o innych bossach. Moim zdaniem buff dla tego bossa musi być bo ta klasa przy bliskim kontakcie z wojownikiem jest bezbronna... juz bardziej się boje golema
Zdziwisz się, golda zabijałem samym atakiem zniszenia, czasem po prostu miecz się nudzi więc używam innych umiejętności.
Wither nie jest najsilniejszym bossem ale na litość boską nie dodawajmy każdemu bossowi potek krzywdy. Po za tym i tak zamiast do obrony wither użyje ich do ataku rusherów nie brakuje.
Jeśli już tak bardzo chcecie buffa to zaproponujcie ciekawsze rozwiązanie. Po to z potkami się nie przyjmie.
(09-June-2020 12:25:50)entity_seven napisał(a): [ -> ]Zdziwisz się, golda zabijałem samym atakiem zniszenia, czasem po prostu miecz się nudzi więc używam innych umiejętności.
Wither nie jest najsilniejszym bossem ale na litość boską nie dodawajmy każdemu bossowi potek krzywdy. Po za tym i tak zamiast do obrony wither użyje ich do ataku rusherów nie brakuje.
Jeśli już tak bardzo chcecie buffa to zaproponujcie ciekawsze rozwiązanie. Po to z potkami się nie przyjmie.
Taa, jednego golda zabijesz może tak, ale jak gram zjawą to zabije max. 10 goldów, a kosztuje 3k monet mniej, chyba widzisz różnicę? A jak już nie ma mieć tych potek to niech będzie jakiś nowy atak coś typu "Spustoszenie" no nwm, ale to serio dziwne, że boss za taką cene jest bardzo łatwy do zabicia, jeśli ktoś ma łuk to bez seta sobie poradzi.
oj kolego, za tą ostatnią wypowiedź to możesz pomarzyć o buffie.
(09-June-2020 12:33:31)Hotline Miami napisał(a): [ -> ] (09-June-2020 12:25:50)entity_seven napisał(a): [ -> ]Zdziwisz się, golda zabijałem samym atakiem zniszenia, czasem po prostu miecz się nudzi więc używam innych umiejętności.
Taa, jednego golda zabijesz może tak, ale jak gram zjawą to zabije max. 10 goldów, a kosztuje 3k monet mniej, chyba widzisz różnicę? A jak już nie ma mieć tych potek to niech banan nie liczy tylko na pomoc innych graczy i sam wymyśli nowy atak coś typu "Spustoszenie" no nwm, ale to serio dziwne, że boss za taką cene jest bardzo łatwy do zabicia, jeśli ktoś ma łuk to bez seta sobie poradzi.
------------------------------------------------------------------------
Czlowieku jesli chcesz zobaczyc jakis buff potwora to sam sie moze wysil i napisz jakas sensowna umiejetnosc a nie narzekasz na banana ktory sam wiekszosc wymyslil z administracja. Moglbys ty wyjsc z inicjatywa i dac swoja cegielke do rozwoju trybu. Wszystkie potwory nie musza miec takich samych atakow no ludzie...
Mam pomysł na skilla dla withera który odstraszy wojowników, w promieniu 4 kratek od bossa bloki zamieniają się w Soul Sand i bloki węgla, na jego terenie wojownicy otrzymują efekt obumierania, slowness i blindness oraz obrywają po 1 serce na sekundę. Mogłoby to choć trochę pomóc witherowi w obronie przed wojownikami, bo Atak Zniszczenia vs Smoczy Oddech to wiadomo co wygra.