MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: pomysł na /ulepszenia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciał bym żebyście dodali coś typu /ulepszenia na trybie wojownicy dusz
ze naprzykład w klasach mógł byś sobie kupić łuk i 3 strzały 2 częsci kolczastego setu i kamienny kilof albo siekiere no coś tego typu,
i żeby było do jakiegoś etapu do własnie kolczastego bo tak to każdy by biegał z Diaxowym setem,
najlepiej jak by to było /ulepszenia i tam wybierasz klase i otwiera ci sie menu co chcesz ulepszyć, kupić
i byście mogli zrobić ulepszenia razowe i stałe, razowe były by około 4 razy tańsze a stałe no to były by bardzo drogie.
Emmm wątek napisany chaotycznie z tego co zrozumiałem to chcesz żeby po wpisaniu /ulepszenia można było kupić ulepszenie klasy np. za 10k $ kupujesz że ninja ma łuk power 1 na zawsze coś w tym stylu a za 3k $ ninja ma enchant łuk power 1 ale na runde. Pomysł w sumie dobry ale kolczaste sety to średni pomysł. Można by np zrobić skórzane sety prot 1 jak coś. Oraz dołączam do tego pomysłu że można by kupować takie ulepszenie dla całego teamu na rundę powiedzmy ja jestem w czerwonych i kupię za 5k $ że każdy z teamu ma kamienny mieczyk nie ważne jaka klasa i przez całą rundę każdy ma kamienny mieczyk nawet po odrodzeniu a jeśli ktoś ma klasę z kamiennym mieczem to nic się nie dzieje u niego.
szybka odpowiedz po 3 latach tak
Przekierowanie