MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowa ranga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć co byście powiedzieli na nowa range
To znaczy [Staly gracz]
Range tą gracze mogliby dostać po dajmy na to grze rocznej.
Ranga ta nie miałaby przywilejów tylko status. Że się już troszkę gra na
serwerze.

Zapraszam do dyskusji Smile
zbędne.
zbędne, ale chociaż mogło by być, że np. pisała by pogrubionymi literami na chacie (&l)
Jestem na TAK!
Rozgrywka byłaby bardziej urozmaicona, chociaż wcale tak nie musi być Big Grin
Jestem na neutral

Jeden główny powód na nie, to by było tak np. [Gracz]Gracz: Admin daj Stałego gracza prooooszę.

Ale są też plusy, ponieważ można by rozpoznać jaki gracz gra długo na serwerze już.

Pozdrawiam mistrzplackiiii
JESTEM NA TAK Zastanowiłem się i było by to baardzo przydatne ponieważ, jeżeli by się kogoś podejrzewało o cheaty to wtedy łatwiej ocenić czy ma cheaty czy nie ponieważ chyba żaden cheater nie cheatował by przez rok!
(14-October-2015 12:09:40)vadtrex napisał(a): [ -> ]JESTEM NA TAK Zastanowiłem się i było by to baardzo przydatne ponieważ, jeżeli by się kogoś podejrzewało o cheaty to wtedy łatwiej ocenić czy ma cheaty czy nie ponieważ chyba żaden cheater nie cheatował by przez rok!
A może tak sprytnie by ich używał, ze nikt by go nie wykrył Wink
Osoby które mają vipa lub boskie bronie cheatują, więc to nie jest jakiś wyznacznik.
Moze jeszcze za kazdy dzien grania dawac nowa range i uprawnienia?
(14-October-2015 12:14:42)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]
(14-October-2015 12:09:40)vadtrex napisał(a): [ -> ]JESTEM NA TAK Zastanowiłem się i było by to baardzo przydatne ponieważ, jeżeli by się kogoś podejrzewało o cheaty to wtedy łatwiej ocenić czy ma cheaty czy nie ponieważ chyba żaden cheater nie cheatował by przez rok!
A może tak sprytnie by ich używał, ze nikt by go nie wykrył Wink
Osoby które mają vipa lub boskie bronie cheatują, więc to nie jest jakiś wyznacznik.

Nie wydaje mi się, że cheater by rok na cheatach grał, poza tym jak ktoś już cheatuje to cheatuje na maxa, wgrywa najsilniejszą aurę.
Nie sztuka używać cheatów. Sztuką jest nie dać się złapać Wink
Stron: 1 2
Przekierowanie