MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Jak być dobry w pvp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym dzisiaj wam powiedzieć jak być dobry w pvp.
Pierwszym sposobem jest szybsze klikanie w myszke
Drugim sposobem jest mieć dużą ilość fps i nie mieć ścinek podczas gry.
Teraz pytanie jak nie dać zrobić pleców na trybie Wojownicy Dusz? Najlepszym sposobem jest chodzenie na alcie czyli altowanie nie wiesz co to jest altowanie? alt to jest opcja blazingpacka jest to podobne do f5 to jest alt na klawiaturze.

Nikt nie odpowie ani nie chce nic tutaj napisać?
(05-June-2020 19:52:54)szyszkaoxd napisał(a): [ -> ]Chciałbym dzisiaj wam powiedzieć jak być dobry w pvp.
Pierwszym sposobem jest szybsze klikanie w myszke
Drugim sposobem jest mieć dużą ilość fps i nie mieć ścinek podczas gry.
Teraz pytanie jak nie dać zrobić pleców na trybie Wojownicy Dusz? Najlepszym sposobem jest chodzenie na alcie czyli altowanie nie wiesz co to jest altowanie? alt to jest opcja blazingpacka jest to podobne do f5 to jest alt na klawiaturze.

Nikt nie odpowie ani nie chce nic tutaj napisać?

To nie ma sensu, było napisać jak szybciej klikać w myszke itp a nie ,,Pierwszym sposobem jest szybsze klikanie w myszke" . Pozdrawiam luxy123 Smile
No ja klikam na jitter clicku 10-13 cps pozdrawiam szyszkaoxd
(05-June-2020 20:07:13)szyszkaoxd napisał(a): [ -> ]No ja klikam na jitter clicku 10-13 cps pozdrawiam szyszkaoxd

No to dobrze że tyle klikasz takim sposobem ale mógłbyś napisać jak takim sposobem klikać bo po co komu to wiedzieć że ty tyle klikasz jak on nawet nie wie jak tak klikać Smile
Najlepiej wpisz na yt Jak klikać jitter clickiem i tyle Big Grin
(05-June-2020 20:10:54)szyszkaoxd napisał(a): [ -> ]Najlepiej wpisz na yt Jak klikać jitter clickiem i tyle Big Grin

no ale ja wiem jak klikać różnymi spobami np własnie jitter clickować ale inne osoby które czytają ten wątek mogą nie wiedzieć Cool
Dobra Temat zamykam.
to nawet nie jest poradnik tylko 3 bezsensowne punkty

[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie