MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] VIVECRAFT CZY TO CHEAT ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Grałem sobie na serwerze, gdy używałem czystego minecrafta, tylko że na VR,
z tąd nazwa VIVE - CRAFT.

Jest tam możliwość skalowania świata zwiększając lub zmniejszając postać, a tym samaym zwiększając lub zmniejszając zakres ataku mieczem.

A teraz do sedna

Czy każdy co posiada Htc Vive grając w minecrafta to cheater ??HuhHuh

Nie wydaje mi się i nie słusznie otrzymałem bana, a jak wy uważacie ??

Oto screen że użuwam googli virtualnej rzeczywistości

https://imgur.com/a/ENKpupX

Tak karają w BestRPG.pl
W pelni slusznie, pytanie brzmi, "czy jak bede gral na huzuni czy innym kliencie ulatwiajacym rozgrywke i nie bede uzywal tych funkcji to zasluguje na bana?" oczywiscie ze tak.
Gdyby VR było darmowym sprzętem to bym się zgodził na to żeby dostać bana, ale że nieco dużo więcej kosztuje to ktoś co ma VR powinien być uszanowany a nawet dostać bonus za to że gra na VR w minecrafta bo mało kto może pozwolić na to, a więc nie słusznie otrzymuje się bana, vivecraft jest taki sam jak zykły minecraft, tylko że możesz machać na lewo i prawo rękoma, i do tyłu, a cheaty to inna bajka.

Żeby nie było, chyba na worku kartofli stawiałeś serwer Szybkibananie, bo czy VR czy normalnie i tak ściny były aż niemożliwe była walka z bosami, ale chociasz fajnie się grało i czuło się że w prawdziwym RPG się jest, za to ci dam suba na yt.
cheater ma byc poszanowany bo sobie vr kupil? co nas to obchodzi... nie jestesmy handlarzami vra, jeszcze bonusow sobie zyczysz za to? chyba z wysokosci na glowe spadles....
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie