MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kolejna Propozycja [MF]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejka wszystkim ;3
Wpadłam na pewien pomysł na temat Creative na MF. ;D
Co Wy na to gracze, jakby wprowadzili gangi ?? Rolleyes
No właśnie... Gangi... A skąd ludzie by mogli wiedzieć, co to są gangi ??
Raczej już każdy wie, co to takiego. Nie muszę tłumaczyć.
Wiem, że gracze robią normalnie gangi z kilkoma innymi graczami, ale co Wy na to gdyby prowadzili ogólnie, tzn ?? Można dodać gangi, wtedy graczom by się nie nudziło, a koło nicku albo koło rangi obecnej był by tag gangu.
Gracze zakładaliby własne gangi, budowali swoje bazy, zapraszali do gangu, robili nabory do gangu itd Sleepy
Nie mówię tu akurat o sojuszach w gangach. Undecided
Mam nadzieję, że kiedyś wejdzie w życie ;*
Pozdrawiam wszystkich, buźkaa Heart
~ VerrxcktesKey BlushHeart
Uważam że fajny pomysł choć tak szczerze nie ma sensu robienie takich żeczy na trybie creative. Gracze mogą bez takich rzeczy zakładać gangi i porostu bez dopisku przed nickiem się bawić poza tym raczej nikt się za to nie weźmie skoro mój wątek o dodanie lepszego wyglądu został przeczytany przez 500 osób a nic od 2 miesięcy się nie stało.
To też racja.
Uważam, że to bardzo ciekawy pomysł
Też tak myślę.
Witam,
Creative jest trybem głównie do budowania, a przerabianie go na GTA jest zbędne. Gdyby ten tryb przerabiać pod każdą wymyśloną zabawę to przed nickiem zamiast gangu mogły by się znaleźć; pracę do zbudowanego miasta, role w rodzinkach, oceny z konkursów skinów, albo inne wymyślone rzeczy.
Moim zdaniem propozycja zupełnie nieprzemyślana.

Pozdrawiam
Tak, racja, tryb by zmienił się w GTA a nie Creative. Nie przemyślałam propozycji Big Grin
Pozdrawiam również.
Prosiłabym o zamknięcie wątku.
Przekierowanie