MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Wyjaśnienie powodu bana, oraz prośba o ub
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:cylinder231
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Tak
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Ban jest za "oszustka/wyludzenia platnosci"
NIkogo nie oszukałem, od nikogo nie wyłudzałem pieniędzy, Sprzedałem konto za doładowanie do portfela na ms za 100zł,
( Sprzedałem konto, ponieważ MrManga powiedział, że za usługi na Twoich serwerach
można sprzedawać, choć sam nie był do końca pewny )
po czym 404Error ( gość, któremu sprzedałem konto ) powiedział, że mogę na nim grać, nie miał nic przeciwko, żeby grał też na nim Exelix5989 ). grałem, pomagałem mu w różnych sprawach, aż nagle dostaje czystke z banem za sprzedawanie itemów za psc, czego nie zrobiłem. Ktoś z nich może coś sprzedawał, może nie, ale ja na pewno go nie oszukałem i nie wyłudzałem żadnych pieniędzy...
• [b]Powód blokady:oszustka/wyluczenia platnosci
• [b]Data nałożenia blokady:05-06-2020
• [b]Moderator banujący:Konslola Minefox.pl
• [b]Serwer:bestrpg.pl
Pomijając powyższy punkt ban jest za wyłudzenia opłat za zrealizowane usługi na koncie, pretensje możesz mieć do sprzedającego nas to nie interesuje ani nie dotyczy. Przygodę z serwerem w tym momencie zakończyłeś i jest to aktualnie najmniejszy z twoich problemów to kto gra na tym koncie najmniej mnie już nie interesuje bo już 3 różne osoby swoje mongolskie teorie przedstawiały, takie uroki sharingu z debilami. Konta zbanowane na stałe.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie