MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Leczniczy Amulet
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Propozycja - Amulet leczy pół serca na 20 sekund i potemc chyba 1.5 serca i 3 pełne serca na koncu
Lepiej chyba zrobic tak ze jak sie ulepsza amulet to na 1 2 i 3 poziomie leczy 3 serca ale tak samo jak blogo zmienia sie tylko cooldown na coraz mniejszy , mozna tez na pierwszym poziomie dac 30 sekund zamiast 20 sekund mi to by pasowalo tylko zeby amulet cos leczyl na pierwszym poziomie bo on nie jest 250k wart jak ludzie sprzedaja go po 30k
A jak nie to jakis inny buffik zeby ten amulet byl uzyteczny
BestRPG.pl
Amulet leczy 0.5 serca na 20 sekund, na II 1 serce na 15 sekund a III 1.5 serca na 10 sekund. Ten Item w ogóle nie jest wart swojej ceny, jednak banan nie przewiduje wzmacniania amuletu.
(04-June-2020 15:25:41)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Amulet leczy 0.5 serca na 20 sekund, na II 1 serce na 15 sekund a III 1.5 serca na 10 sekund. Ten Item w ogóle nie jest wart swojej ceny, jednak banan nie przewiduje wzmacniania amuletu.
Aha to niezle mnie okłamali , snajper mi mowi "ten amulet jest op bo leczy 3 serca na 8 sekund na III"
No to i tak jakby leczyl te 3 serca to nie wart
E tam ja nawet na 1 używam talku poza tym drogi to on nie jest i nie kosztuje 250k...
Tylko robie to gdy akurat coś idę przechodzę a jestem lekko obity bo jednak zajmuje to slota w eq.
Ale jak na coś tak taniego to raczej niema co wzmacniać
Ale u graczy możesz za 30k kupić, a w sklepie serwerowym jest wart 250k gdzie jest nie opłacalny co do ceny
Przekierowanie