MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kolejna Propozycja Creative [MF]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejciaa po raz kolejny. Heart
To ja tutaj daje kolejną propozycję na creative na MF. Sleepy
Chodzi o to, że ludziom czasami się nudzi.. A może by tak wreszcie to urozmaicić ?? Organizować jakieś eventy, nawet już nie na rangę, tylko żeby ludzie mieli z tego frajdę. Z tego, co zauważyłam, wcześniej robili to gracze, ale takie coś również mogłaby zrobić administracja, tak jak na MS z okazji jakiś świąt robią konkursy na budowanie. Tak, wiem że też włączają w to społeczność MF. No ale gdyby ten creative zmienić na lepszy i organizować eventy np. co 2 miesiące lub i nawet częściej ??

Mam nadzieję, że jednak wejdzie to w życie. Angel
Buźkaa ;3
~ VerrxcktesKey BlushHeart
Hejka,

Konkursy są robione okazjonalnie. W tym roku już zrobiliśmy konkurs zimowy, walentynkowy, wielkanocny a teraz trwa z okazji dnia dziecka. Przewidujemy w najbliższym czasie kolejne. Gdy konkurs trwa na Mineserwerze to również jest organizowany na Minefox. Informacje są na obydwóch serwerach na spawnie w postaci hologramu oraz na forum, ew. na chacie - alerty. Jest to wystarczająca ilość, ponieważ są jeszcze robione na trybie eventowym - również często. Tak jak zauważyłaś konkursy są organizowane co około 2 miesiące, a tym samym 1 miesiąc dajemy graczom na budowanie. Zapraszamy do śledzenia forum oraz serwera!

Pozdrawiam Angel
Okej, mogłam tego najwyraźniej nie przewidzieć ;D
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie