• [b]Twój nick z gry: terorysta123456
• [b]Nicki osób posądzonych:Tabor1337
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia: 03.06.2020 16:34
• [b]Opis zdarzenia:Przeklina
• [b]Dowody:
https://imgur.com/a/o5ePNJP
• [b]Serwer:Mineserwer.pl
jako iz skarga znowu dotyczy mnie to sie wypowiem po pierwsze nie było to skierowane do cb tylko do ksawerego gdzie my taki mamy juz nawyk po drugie było to humorystycznie po trzecie zgłaszaj tez jak inni przeklinaja a nie uwziales sie na mnie po czwarte patrz na sb bo nie ładnie wyzywac z multikonta dziewczyne ze jest gruba i puszczalska

(03-June-2020 16:50:32)Tabor1337 napisał(a): [ -> ]jako iz skarga znowu dotyczy mnie to sie wypowiem po pierwsze nie było to skierowane do cb tylko do ksawerego gdzie my taki mamy juz nawyk po drugie było to humorystycznie po trzecie zgłaszaj tez jak inni przeklinaja a nie uwziales sie na mnie po czwarte patrz na sb bo nie ładnie wyzywac z multikonta dziewczyne ze jest gruba i puszczalska 
To nie ja byłem a ty masz focus na mnie to ja też mam i elo.
(03-June-2020 16:51:21)terorysta123456 napisał(a): [ -> ] (03-June-2020 16:50:32)Tabor1337 napisał(a): [ -> ]jako iz skarga znowu dotyczy mnie to sie wypowiem po pierwsze nie było to skierowane do cb tylko do ksawerego gdzie my taki mamy juz nawyk po drugie było to humorystycznie po trzecie zgłaszaj tez jak inni przeklinaja a nie uwziales sie na mnie po czwarte patrz na sb bo nie ładnie wyzywac z multikonta dziewczyne ze jest gruba i puszczalska 
to nie byłes ty powiadasz? jak adm sprawdzi logi to zobaczymy

a ta druga czesc jedno wielkie XD
(03-June-2020 16:57:22)Tabor1337 napisał(a): [ -> ] (03-June-2020 16:51:21)terorysta123456 napisał(a): [ -> ] (03-June-2020 16:50:32)Tabor1337 napisał(a): [ -> ]jako iz skarga znowu dotyczy mnie to sie wypowiem po pierwsze nie było to skierowane do cb tylko do ksawerego gdzie my taki mamy juz nawyk po drugie było to humorystycznie po trzecie zgłaszaj tez jak inni przeklinaja a nie uwziales sie na mnie po czwarte patrz na sb bo nie ładnie wyzywac z multikonta dziewczyne ze jest gruba i puszczalska 
to nie byłes ty powiadasz? jak adm sprawdzi logi to zobaczymy
a ta druga czesc jedno wielkie XD
Jakbyś mnie nie wyzywał od randomów i bys nie mial focusa to by było normalnie ale widze szukasz problemu