MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nerf warlock
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Napisze w skrócie bo nie ma co Nerf warlock nie da się go zabić bo ma portal podskok i tp a zadaje w p*zdu dużo z silką 3 to jest bez sens trzeba kupić róg i inferno żeby cokolwiek mu zrobić to jest poprtostu bez sens wiem klasa za 55 k ale gdyby nie miał portalu to było by lepiej bo teraz z 10 osób mają warlocka i za bardzo nie da sięgo zabić a psuje tym grę tyle ode mnie ~~~krulikpl
(02-June-2020 17:48:39)PAN BRZOSKWINKA napisał(a): [ -> ]Napisze w skrócie bo nie ma co Nerf warlock nie da się go zabić bo ma portal podskok i tp a zadaje w p*zdu dużo z silką 3 to jest bez sens trzeba kupić róg i inferno żeby cokolwiek mu zrobić to jest poprtostu bez sens wiem klasa za 55 k ale gdyby nie miał portalu to było by lepiej bo teraz z 10 osób mają warlocka i za bardzo nie da sięgo zabić a psuje tym grę tyle ode mnie ~~~krulikpl

Wiesz portal zawsze możesz wyłączyć
Warlock to klasa za 55 k... Jest najlepszym bossem dobrze wyważonym, nerf jest bezsensowny jak ten wątek. Do zamknięcia.
Przestań narzekać jak małe dziecko, że boss za mocny, taka jego rola, nawet tak wspaniały boss jak warlock nie jest nie śmiertelny i nawet on padnie z ręki godnego przeciwnika, którym nie jest darmowa klasa.
(02-June-2020 18:56:42)entity_seven napisał(a): [ -> ]Warlock to klasa za 55 k... Jest najlepszym bossem dobrze wyważonym, nerf jest bezsensowny jak ten wątek. Do zamknięcia.
Przestań narzekać jak małe dziecko, że boss za mocny, taka jego rola, nawet tak wspaniały boss jak warlock nie jest nie śmiertelny i nawet on padnie z ręki godnego przeciwnika, którym nie jest darmowa klasa.

musze mieć all boskie żeby zabić go....... mam vorta mlot vorta i vipa i gine tak o od niego
Warlock jest do wybijania pojedynczych wojowników, zostań w miejscu gdzie jest kilka VIP-ów i na spokojnie sobie z nim poradzicie.
Wypunktowanie twoich błędów to strata mojego czasu ale niech będzie:
1. Może Cię zaskoczę ale warlock nie śmiertelny nie jest co oznacza, że można go zabić, ale aby mieć z nim szansę trzeba umieć go skontrować, odpowiednia taktyka może uratować twój żywot jeśli naprawdę nie chce Ci się wesprzeć serweru kupując boskie, róg i berło, vortex, gwarantuję, że to wystarczy, ani nie chce Ci się zbierać na archa, wszecha dla piorunów armagedonu zbroi i elytry to pozostaje Ci walka na dystans i odrzucanie przeciwnka potkami.
Co do portalu, to warlock ma takie samo prawo do korzystania z niego co inne potwory, a wojownicy mają możliwość go wyłączyć to na prawdę nie trudne. Nawet gracz bez setu jest w stanie go wyłączyć. Najgorsza chwila dla każdego potwora to ta w której klika na portal a ten jest wyłączony.
Podsumowując zamiast się użalać naucz się grać.

Jeśli chodzi o boskie berło vortex i róg wystarczy. Najpierw obijasz berłem potem dobijasz na rogu vortex służy Ci do ucieczki. Takie ataki często kończą się śmiercią bossa

Jeśli chodzi o twoje ity to pozostaje Ci ucieczka i obijanie z młota o ile umiesz wykorzystać jego pełny potencjał.

Przed chwilą zabiłem warlocka, kapłanem mając dwa boskie róg i vortex, nie mam vipa, jak widać można...
(02-June-2020 19:28:52)entity_seven napisał(a): [ -> ]Wypunktowanie twoich błędów to strata mojego czasu ale niech będzie:
1. Może Cię zaskoczę ale warlock nie śmiertelny nie jest co oznacza, że można go zabić, ale aby mieć z nim szansę trzeba umieć go skontrować, odpowiednia taktyka może uratować twój żywot jeśli naprawdę nie chce Ci się wesprzeć serweru kupując boskie, róg i berło, vortex, gwarantuję, że to wystarczy, ani nie chce Ci się zbierać na archa, wszecha dla piorunów armagedonu zbroi i elytry to pozostaje Ci walka na dystans i odrzucanie przeciwnka potkami.
Co do portalu, to warlock ma takie samo prawo do korzystania z niego co inne potwory, a wojownicy mają możliwość go wyłączyć to na prawdę nie trudne. Nawet gracz bez setu jest w stanie go wyłączyć. Najgorsza chwila dla każdego potwora to ta w której klika na portal a ten jest wyłączony.
Podsumowując zamiast się użalać naucz się grać.

Jeśli chodzi o boskie berło vortex i róg wystarczy. Najpierw obijasz berłem potem dobijasz na rogu vortex służy Ci do ucieczki. Takie ataki często kończą się śmiercią bossa

Jeśli chodzi o twoje ity to pozostaje Ci ucieczka i obijanie z młota o ile umiesz wykorzystać jego pełny potencjał.

Przed chwilą zabiłem warlocka, kapłanem mając dwa boskie róg i vortex, nie mam vipa, jak widać można...

jeśli chodzi o moje boskie to najpierw pomyśl nie uciekać w sensie oczywiście mogę ale jak uciekam to on mnie goni podskokiem i nie mogę nic zrobić tak naprawde bo jak wypije pote to on potki i tyle
Jeśli nie jesteś w stanie uciec nazbieraj na wszecha lub archa i albo będziesz mieć 2 podskoki albo elytrę która w połączeniu z vortexem jest epicka. Na ten czas trzymaj się przy silniejszych graczach.
(02-June-2020 19:17:04)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Warlock jest do wybijania pojedynczych wojowników, zostań w miejscu gdzie jest kilka VIP-ów i na spokojnie sobie z nim poradzicie.

Powiem tak:Nic ci nie da, że będziesz wśród innych, bo każdy ma soja z warlockiem i to w każdej grze.
Warlock nie porzebuje sojuszu i o to w sumie chodzi jeśli go zerfić zaczną się sojusze. Boss bierze sojusz tylko wtedy gdy wie, że nie da rady silnym graczom. Warlock jest dobry do niszczenia tych silnieszych więc sojusz jest zbędny.
To nie wina warlocka, że wojownicy dbają tylko o własne tyłki, zorganizujcie się i wszystko będzie dobrze.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie