MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Lączenie Mf i Ms
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cóż jak w temacie widać chodzi mi o połączenie serwerów Minefox i Mineserwer na trybie W vs P III.

Czemu ???

Cóż jest to spowodowane ogromnym spadkiem graczy na Mineserwerze
Niedawno 30 osób w jednej grze było czymś normalnym a teraz liczba graczy spada do nawet 10 osób...

Oczywiście nie sugeruje aby wprowadzić to rozwiązanie natychmiastowo
ale jeżeli spadek graczy na Ms-ie będzie się utrzymywał jak dotychczas
serwer zacznie świecić pustkami.

Dam tutaj ankietę aby gracze wyrazili swoją opinię czy chcą
aby podane rozwiązanie nastąpiło czy nie.

@edit Tak jeszcze dodam że połączenie trybów nie musi być całkowite aby zaoszczędzić pieniążki Np.
Przedmioty levele uprawnienia profesje i pieniądze mogą być wspólne na obydwóch serwerach
Dla mnie jest to bardzo dobra ankieta otóż, na serwerze ms jest mało osób aktywnych co nie daje szybkich wbijaniu lvli. Byłem odwiedzic serwer ms i tam nikt nie pisze na chacie mało kto się odzywa (wiem bez tego można żyć). W miarę dużo gram na MF i też widzę lekki spadek graczy, ale to jest duże wachanie raz o 20.00 jest 60 osób a raz jest 30. Druga sprawa banan (jeśli tryby się połączą) banan będzie mógł zarobić więcej z wejściówek (to co można wykupić na stronie żeby móc grać jak będzie limit graczy). Dla mnie pomysł jest bardzo dobry.
Pozdrawiam KACPERSKY1234
To się napewno nie przymie. Zdajesz sobie sprawę jakie lagi będą? SzybkiBanan nie jest milionerem i nie ma pieniędzy aby serwery się połączyły poza tym były by komplikacje z uprawnieniami i administacją. Niektórzy nie lubią osób z mf więc grają na ms i na odwrót. Bardzo głupi i nie przemyślany pomysł. Było pójść na mf
Ewentualnie mogło być to przeniesienie statystyk i uprawnien graczy z ms na mf albo na odwrót ale jak już mówiłem lagi
Nic takiego sie nigdy nie zdarzy. Wypisujesz tez farmazony bo wlasnie wyszedlem z mfa gdzie serwer byl pelny.
Jak komuś nie pasuje gra na msie niech po prostu przejdzie na mfa, całe know how, przenoszenia broni statystyk NIGDY nie bedzie.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie