MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Real LIfe MineFox Samochod
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,Niestety nie pomyśłałem ale przez bag ktory byl dostepny czyli:/foodname zmienilem sobie kilka rzeczy.Po kilku godzinach sie skapłem ze nie dziala xD Nawet sobie nim nie pojedziłem bo tak troche nie dzialał Sad
Coz wiecej pisac.

Przychodze tu z postem aby ostrzec innych oraz nie mam wielkiej nadzieji ze
Naprawicie Kluczyka Sad
Oraz Karte Od Banku tez Sad

Pozdr z MrDiwad
No cóż, trzeba było nie używać buga Smile
(03-June-2020 16:59:57)pawlo1020 napisał(a): [ -> ]No cóż, trzeba było nie używać buga Smile

A skad miałem wiedziec Smile ?
(02-June-2020 14:21:27)Grafi napisał(a): [ -> ]Witam,Niestety nie pomyśłałem ale przez bag ktory byl dostepny czyli:/foodname zmienilem sobie kilka rzeczy.Po kilku godzinach sie skapłem ze nie dziala xD Nawet sobie nim nie pojedziłem bo tak troche nie dzialał Sad
Coz wiecej pisac.

Naprawicie Kluczyka Sad

Pozdr z MrDiwad
powiem tak mi tez się zbugowal kluczyk za 10k wiec graj dalej zarabiaj i odrobisz szybko Smile

(02-June-2020 14:21:27)Grafi napisał(a): [ -> ]Witam,Niestety nie pomyśłałem ale przez bag ktory byl dostepny czyli:/foodname zmienilem sobie kilka rzeczy.Po kilku godzinach sie skapłem ze nie dziala xD Nawet sobie nim nie pojedziłem bo tak troche nie dzialał Sad
Coz wiecej pisac.

Naprawicie Kluczyka Sad

Pozdr z MrDiwad
powiem tak mi tez się zbugowal kluczyk za 10k wiec graj dalej zarabiaj i odrobisz szybko Smile
wiedziales do czego komenda sluzy a mimo wszystko popsules... wiec przepadlo.
kupisz nowe autko, sam blad wyeliminowany.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie