MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Recenzja]Klasa "WILK"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_Klasa wilk-_-_-_-_-_-_-_-

Klasa posiada:
-kosci
-zloty miecz
-eq kolcze
-3 spawn:wilk

Jak uzywac:
Według mnie najlepiej stworzyć wilki oswoic je, a z reszty zrobić mączkę kostną która mozna stworzyc zarosla, kwiaty w których mozna sie schowac a jednoczesnie opóźnic uderzenie wojownika(wojownik najpierw musi zniszczyc zarosla aby mogl uderzyc moba/larwe....Wilk ma jedna kratke wysokosci, a wiec jeden bloczek jest dla niego wspaniala kryjówką;D.

Moje zdanie na temat klasy:
Klasa "WILK" jest bardzo dobrą klasą oraz umiejetnosci takie jak zwinnosc czy sila ataku, lecz wilk w MC raczej ma dobre kontakty z graczami(Tylko jak go sie nie zaatakuje).Wilk powinien byc po stronie wojownikow jako zwierze do ataku(oczywiscie niesmiertelne dla minnych graczy oprocz potworow)do kupienia za $.

Napisalem to co uwazam i mysle, ze to dobrze, ze podzielilem sie wiedza z graczami ktorzy o tym nie wiedzaWink..
jest już taka KLASA
McZagraj to "RECENZJA" Czyli taki opis...!
Ej te wilki. PRZECIEZ JUZ JEST TAKA KLASA,
OMG CHODZI MI O OPIS NIEDOROBIONE DZIECI!!!!!****(sorry)..
Lemingi mówią, lemingi powtarzają. Warny lecą za czytanie z niezrozumieniem i pisaniem na odwal postów.

''Wilk ma jedna kratke wysokosci, a wiec jeden bloczek jest dla niego wspaniala kryjówką;D.''
- przecież nie można stać na jednej kratce wzwyż. Wilk normalny moze ale jestesmy graczami nadal.
@up twoja perspektywa jest inna niż taka którą widzi wojownik;D
Jest ogromny minus Wilka...
Jego Psy są atakowane przez inne potwory i nawzajem ;/
I zamiast wilków po swojej stronie tylko się tłuką nawzajem...
O luj to 3 co czytac nie umie. A co do samej recenzji spoko ze sie takim czymś zajmujesz ale zajmij sie lepiej robieniem recenzji klas i itemów specjalnych a nie takich co każdy możę nimi grać bo takie to już obeznane Big Grin
Przekierowanie