MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dlaczego Niedostałęm Pieniędzy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick:BlueFireRed Serwer:Minefox.pl Dziendobry zakupiłem 80zł do portfela lecz nie dostałem dodatkowych pieniędzy z eventu dnia dziecka mogę dać dowody Ponieważ dostałem potwierdzenie na emaila
Przecież jest napisane, że dostaniesz więcej zł w przypadku zakupu doładowania 50, 100 i 200zł.
(01-June-2020 19:57:13)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Przecież jest napisane, że dostaniesz więcej zł w przypadku zakupu doładowania 50, 100 i 200zł.
no tak ale ja doładowywałem pierw 50zł później 20zł a na koniec 10 zł Smile
Pozdrawiam:BlueFireRed
Nie dostałeś zakupionej usługi napisz maila na zarabiamy, musisz podać wszystkie dane co ci na email przyszło przy zakupie pzdr
(01-June-2020 22:42:27)Airsca napisał(a): [ -> ]Nie dostałeś zakupionej usługi napisz maila na zarabiamy, musisz podać wszystkie dane co ci na email przyszło przy zakupie pzdr
Dostałem usługe lecz nie dostał ęmdodatkowych pieniędzy z okazji dnia dziecka pozdr
zakupiles ja poza czasem promocji dlatego nie dostałeś bonusu.
Szczegóły od kiedy do kiedy trwała znajdziesz tutaj: http://mineserwer.pl/Temat-DZIE%C5%83-DZ...-20-GRATIS
[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie