Witam grając dzis nekromanta natrafilem na bład ktory kompletnie psuje ta klase otóz gdy otworzy sie portal na bruku/kamieniu etc nie pojawia sie miecz do aktywacji
Edit: na zadnym bloku nie dziala zaznacze tez ze przywołanie legion tez nie dziala oraz gram na MS
juz dziala, wczoraj nie wprowadzilem jednego pluginu na msie, dzis przekopiowalem.
Nie zamykam watku, jak potestuejsz daj znac.
(01-June-2020 14:42:02)Admin napisał(a): [ -> ]juz dziala, wczoraj nie wprowadzilem jednego pluginu na msie, dzis przekopiowalem.
dalej nie dziala ani to ani to
edit: pisze na chacie ze stworzylem portal ale miecz aktywacyjny sie nie pojawia tak samo z legionem pisze ze zostal przyzwany a sie nie pojawia
(01-June-2020 14:42:02)Admin napisał(a): [ -> ]juz dziala, wczoraj nie wprowadzilem jednego pluginu na msie, dzis przekopiowalem.
potestowalem i dalej tak samo z portalem czyli pokazuje sie pentagram jak u warlocka ale miecza nie ma oraz legion tez nie dziala czylo bez zmian
oraz ognisty wulkan gdy sie go uzyje to bloki nie maja tekstury bloku magmy tylko bloki pomaranczowej gliny ale to bys musial sam zobaczyc bo nie mam jak Ci teraz pokazac
a chyba juz wiem czemu, teraz zobacz - problem dotyczy zapewnie tylko mineserwera.
(02-June-2020 08:58:43)Admin napisał(a): [ -> ]a chyba juz wiem czemu, teraz zobacz - problem dotyczy zapewnie tylko mineserwera.
juz wszystko działa i problem był tylko na mineserwerze,do zamknięcia