MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: WD - Topka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak wszyscy wiedzą została zresetowana topka a więc nikt się nie doczekał resetu statystyk dla nieuczciwych graczy , chodzi tu o top 1 i top 3 pomimo próśb graczy o zresetowanie tym osobą statystyk nic z tym nie zrobiono , chodzi mi tu mniej więcej o to ,że gracze którzy zawsze dostali bana za wspomagacze dostawali reset po 1dniu a ci tego nie dostali . Myślę ,że powinno być tak ,że osoby które były.niżej powinny zająć ich miejsce bo jaki to ma sens ? Czitujesz i żadnej kary nie ponosisz. Obchodzi mnie tylko wypowiedź szumiela.
Nie wiem czy wiesz, ale nie ma resetu statystyk za pierwszego bana za macro. Tak samo było w twoim przypadku jak dostałeś bana za macro to resetu statystyk nie dostałeś a na tablicy chwały do tej pory jesteś. Reset statystyk dostałeś przy następnym banie za macro.
Maciek ale nie wiem czy wiesz, że ale oszust na tablicy chwały jest za to jak nabijałeś na mk
(01-June-2020 12:22:06)GamerNinja napisał(a): [ -> ]Maciek ale nie wiem czy wiesz, że ale oszust na tablicy chwały jest za to jak nabijałeś na mk

Że co ?
Maves to co ty mówisz jest śmieszne , zniknięcie z tablicy chwały jest w przypadku oszukiwania na turnieju a nie przez zwykłego bana za wspomagacze poza tym mówisz ,że to twój pierwszy ban zapomniałeś chyba uwzględnić swoje bany za makro na multikontach a oprócz tego szumiel czeka 1 dzien na odwolanie sie od bana jak nie dostaniesz ub w inny sposób niż samodzielny zakup to masz reset , a więc domagam się tego samego ja dostałem reset na poprzednich topach to czemu Maves1337 i 1julia1 nie dostali? Rozumiem ,że szumiel ma urlop , ale zrobienie im tego to by była tylko formalność.
(01-June-2020 14:35:25)Misterr napisał(a): [ -> ]Maves to co ty mówisz jest śmieszne , zniknięcie z tablicy chwały jest w przypadku oszukiwania na turnieju a nie przez zwykłego bana za wspomagacze poza tym mówisz ,że to twój pierwszy ban zapomniałeś chyba uwzględnić swoje bany za makro na multikontach a oprócz tego szumiel czeka 1 dzien na odwolanie sie od bana jak nie dostaniesz ub w inny sposób niż samodzielny zakup to masz reset , a więc domagam się tego samego ja dostałem reset na poprzednich topach to czemu Maves1337 i 1julia1 nie dostali? Rozumiem ,że szumiel ma urlop , ale zrobienie im tego to by była tylko formalność.

ale famazony gadasz farmazonie Tongue sam dostales z 10 banów za maktro a sie wypowiadasz XD
Co ty piermówisz.
(02-June-2020 12:28:35)Boloq2 napisał(a): [ -> ]
(01-June-2020 14:35:25)Misterr napisał(a): [ -> ]Maves to co ty mówisz jest śmieszne , zniknięcie z tablicy chwały jest w przypadku oszukiwania na turnieju a nie przez zwykłego bana za wspomagacze poza tym mówisz ,że to twój pierwszy ban zapomniałeś chyba uwzględnić swoje bany za makro na multikontach a oprócz tego szumiel czeka 1 dzien na odwolanie sie od bana jak nie dostaniesz ub w inny sposób niż samodzielny zakup to masz reset , a więc domagam się tego samego ja dostałem reset na poprzednich topach to czemu Maves1337 i 1julia1 nie dostali? Rozumiem ,że szumiel ma urlop , ale zrobienie im tego to by była tylko formalność.

ale famazony gadasz farmazonie Tongue sam dostales z 10 banów za maktro a sie wypowiadasz XD
10 banów? polecam nauczyć się liczyć bo w moim przypadku to były 3 bany , ale jak myślisz ,że mute to ban to już twoja sprawa
[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie