31-May-2020, 21:16:11
• Nazwa użytkownika zbanowanego:MEF3D40N
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Gram na minefoxie szczególnie survival 4 lata pare razy napewno byłem karany
• Dlaczego chcesz dostać unbana: myślę, że Administrator się troszkę pomylił. Nie zachęcałem do sprzedaży itemów za PSC. tylko oferowałem uslugę na serwerze
np. VIP/PORTFEL/UB za psc. Wiem, że tak można bo sam wiele razy to robiłem i nie tylko ja przy pomocy Administracji
• Powód blokady:[Zachęcanie graczy do sprzedaży przedmiotów za psc
• Data nałożenia blokady: 31.05.2020
• Moderator banujący: SzybkiBanan
• Serwer:Minefox
dziekuję i pozdrawiam
jeszcze taki edit po dniu: mam 2 ss jak gracze piszą o uslugach za ity, wiec prosiłbym o odbanowanie bo nie moge sie juz doczekać aż wejde na serwer
edit: czekam juz 3 dni i nie mam odpowiedzi ze strony administracji
a gracze co wczesniej wstawili posty maja po pierwszym dniu
chciałbym jakos odpowiedz ;( bo tesknie juz
a zastałem ukarany przez pomyłke i to rozumiem
pozdrawiam
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Gram na minefoxie szczególnie survival 4 lata pare razy napewno byłem karany
• Dlaczego chcesz dostać unbana: myślę, że Administrator się troszkę pomylił. Nie zachęcałem do sprzedaży itemów za PSC. tylko oferowałem uslugę na serwerze
np. VIP/PORTFEL/UB za psc. Wiem, że tak można bo sam wiele razy to robiłem i nie tylko ja przy pomocy Administracji
• Powód blokady:[Zachęcanie graczy do sprzedaży przedmiotów za psc
• Data nałożenia blokady: 31.05.2020
• Moderator banujący: SzybkiBanan
• Serwer:Minefox
dziekuję i pozdrawiam

jeszcze taki edit po dniu: mam 2 ss jak gracze piszą o uslugach za ity, wiec prosiłbym o odbanowanie bo nie moge sie juz doczekać aż wejde na serwer

edit: czekam juz 3 dni i nie mam odpowiedzi ze strony administracji

pozdrawiam