MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] {KLASA}Medyk
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dobry wieczór:>(dzisiaj bo jutro rano to juz dzien dobry, a nastepnego wieczora dobry wieczorxD)...Pomyslalem, ze przydalaby sie klasa o nazwie
"Medyk"

OPIS KLASY
Klasa posiada 3 miotane mikstury leczenia oraz magiczne zioła które pozwalaja uleczyc kogos ze swojej druzyny, ale nie siebie samego!
"Magiczne zioła'' mozna uzywac raz na 15 sec.

Uzbrojenie-Skorzane eq(kolor wybranego teamu tylko czapka bedzie koloru bialego),drewniany miecz(pogromca nieumarlych dla fajnego efektuxD),drewniany kilof i siekiere

Klasa wydaje się w moich oczach przydatnaWink
Ocen ja sam!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Filmik na temat plug-in'u->
https://www.youtube.com/watch?v=vGSg__sfj1g
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Na tak tylko ograniczyć poty do 2 a zioła do 35-40 sek
Pomysł Nawet-Nawet, ale jednak nie ma pluginu, a klas i tak już dużo...
PS. Czy ja widzę Bezimiennego na profilowym? Wink
Nie ma pluginu, ale ogolnie klasa fajna.Mysle, ze gdyby te mikstury zrobic 1-2 i Te ziolo co 40sek- Pomysl dobry
Zajefajna klasa
Na tak
Zarombista klasa Big Grin
Jestem na TAK

Łapaj +
Jestem na tak, pomysł niezły.
Nie wiem czy Kalis nie ma w planie zrobionej klasy Medyk. Ale ta klasa nawet jest fajna Wink
(11-October-2015 20:04:59)WitcherVesemir napisał(a): [ -> ]Dobry wieczór:>(dzisiaj bo jutro rano to juz dzien dobry, a nastepnego wieczora dobry wieczorxD)...Pomyslalem, ze przydalaby sie klasa o nazwie
"Medyk"

OPIS KLASY
Klasa posiada 3 miotane mikstury leczenia oraz magiczne zioła które pozwalaja uleczyc kogos ze swojej druzyny, ale nie siebie samego!
"Magiczne zioła'' mozna uzywac raz na 15 sec.

Uzbrojenie-Skorzane eq(kolor wybranego teamu tylko czapka bedzie koloru bialego),drewniany miecz(pogromca nieumarlych dla fajnego efektuxD),drewniany kilof i siekiere

Klasa wydaje się w moich oczach przydatnaWink
Ocen ja sam!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Filmik na temat plug-in'u->
https://www.youtube.com/watch?v=vGSg__sfj1g
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Kalis wspomniał w 1 odc że będzie ta klasa ale na testach klasa więc nie wiadomo czy będzie
Na TAK tylko te zioła minimum 20 sek lub 1 min żeby nie była zbyt op
Stron: 1 2
Przekierowanie