MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja] Nowy item specjalny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Taki krótki ale myślę ,że fajny pomysł na item specjalny (nie za pieniądze, myślałem ,że może być jako nagroda w jakiś turniejach na wvspIII o ile będą a jak nie to w eventach lub już w ostateczności za pieniążki). A będzie to złoty amulet Midasa. Amulet ten posiada złota dzięki czemu po zabiciu potwora/wojownika (tak potwory też będą mogli go mieć) będą dostawać 1$ (ilość może być zmieniana) czyli łopatologicznie 100 killi to 100$ + 500$ za lvl up czyli 600$ za lvl up Big Grin. Myślę ,że to spoko opcja na item taki nie psujący balansu gry a jedynie wspomoże zbieranie złotka Big Grin można go przywołać co 30min. Nwm czy pomysł się przyjmie ale jak nie to nic się nie stanie Big Grin. Pozdrawiam diax01.
Raczej się nie przyjmie. Zbyt ułatwi to zarabianie.
(31-May-2020 21:04:50)Peltix napisał(a): [ -> ]Raczej się nie przyjmie. Zbyt ułatwi to zarabianie.

Oczywiście ,że ułatwi bo jak wiemy zarabianie jest trudne zwłaszcza jak grają ,,koxy,, ,że tak to powiem co same zgarniają wszystkie kille i co za tym idzie pieniążki za lvl up. I dlatego pomyślałem o takim rozwiązaniu aby nawet gracz któremu uda się kogoś zabić coś z tego miał.
Ale wiesz, jeszcze trzeba zdobyć ten item, poza tym za lvl upa się dostaje 300 a nie 500$.
(31-May-2020 22:34:17)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Ale wiesz, jeszcze trzeba zdobyć ten item, poza tym za lvl upa się dostaje 300 a nie 500$.

Tak rozumiem i serio 300$? to tym bardziej by się przydał Big Grin ale nie mnie o tym sądzić. Poczekamy i zobaczymy co Banan na to. Dziękuje za opinie i życzę zdrówka Wink.
Hmm ten pomysł to najgorszy pomysł na w vs p 3 dlaczego?
1. Turnieje na w vs p 3 ?? Już to widzę ciekawe kto by chciał być potworem w turnieju a wogole zero balansu bo nie którzy mają ale boskie a nie którzy nie szkoda gadać.
2. Eventach?eventy są na trybie eventy a nie na w vs p 3
3. Chcesz zarabiać więcej pieniędzy? Musisz wydać pieniądze by zarabiać więcej...
4.1kill=1$ ? Taka koncepcja była od w vs p 1 i się nie przyjęła dlaczego znowu poruszamy ten temat ?
5.Zarabia się 300$ co wynika z twojej głupoty i nie wiedzy jeśli nie znasz trybu nie grasz na nim to po co coś proponujesz ?
6.przywoływanie co 30min ? Hmm 3x na grę około czyli kolega wygra turniej to da innym kolegą i mamy super expiarke
7.To nie rpg nie ma żadnych amuletow midasów czegokolwiek
Niech banan się wypowie bo ja Już więcej nic dodać nie mogę....
Pozdrawiam Kuzyn
wracaj na rpga...
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie