Taki krótki ale myślę ,że fajny pomysł na item specjalny (nie za pieniądze, myślałem ,że może być jako nagroda w jakiś turniejach na wvspIII o ile będą a jak nie to w eventach lub już w ostateczności za pieniążki). A będzie to złoty amulet Midasa. Amulet ten posiada złota dzięki czemu po zabiciu potwora/wojownika (tak potwory też będą mogli go mieć) będą dostawać 1$ (ilość może być zmieniana) czyli łopatologicznie 100 killi to 100$ + 500$ za lvl up czyli 600$ za lvl up

. Myślę ,że to spoko opcja na item taki nie psujący balansu gry a jedynie wspomoże zbieranie złotka

można go przywołać co 30min. Nwm czy pomysł się przyjmie ale jak nie to nic się nie stanie

. Pozdrawiam diax01.
Raczej się nie przyjmie. Zbyt ułatwi to zarabianie.
(31-May-2020 21:04:50)Peltix napisał(a): [ -> ]Raczej się nie przyjmie. Zbyt ułatwi to zarabianie.
Oczywiście ,że ułatwi bo jak wiemy zarabianie jest trudne zwłaszcza jak grają ,,koxy,, ,że tak to powiem co same zgarniają wszystkie kille i co za tym idzie pieniążki za lvl up. I dlatego pomyślałem o takim rozwiązaniu aby nawet gracz któremu uda się kogoś zabić coś z tego miał.
Ale wiesz, jeszcze trzeba zdobyć ten item, poza tym za lvl upa się dostaje 300 a nie 500$.
(31-May-2020 22:34:17)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Ale wiesz, jeszcze trzeba zdobyć ten item, poza tym za lvl upa się dostaje 300 a nie 500$.
Tak rozumiem i serio 300$? to tym bardziej by się przydał

ale nie mnie o tym sądzić. Poczekamy i zobaczymy co Banan na to. Dziękuje za opinie i życzę zdrówka

.
Hmm ten pomysł to najgorszy pomysł na w vs p 3 dlaczego?
1. Turnieje na w vs p 3 ?? Już to widzę ciekawe kto by chciał być potworem w turnieju a wogole zero balansu bo nie którzy mają ale boskie a nie którzy nie szkoda gadać.
2. Eventach?eventy są na trybie eventy a nie na w vs p 3
3. Chcesz zarabiać więcej pieniędzy? Musisz wydać pieniądze by zarabiać więcej...
4.1kill=1$ ? Taka koncepcja była od w vs p 1 i się nie przyjęła dlaczego znowu poruszamy ten temat ?
5.Zarabia się 300$ co wynika z twojej głupoty i nie wiedzy jeśli nie znasz trybu nie grasz na nim to po co coś proponujesz ?
6.przywoływanie co 30min ? Hmm 3x na grę około czyli kolega wygra turniej to da innym kolegą i mamy super expiarke
7.To nie rpg nie ma żadnych amuletow midasów czegokolwiek
Niech banan się wypowie bo ja Już więcej nic dodać nie mogę....
Pozdrawiam Kuzyn