Witam
Jestem nowym graczem i chciałbym zacząć grę od nowa na tym samym koncie. Mam problem że wybrałem klasę która mi nie przypadła do gustu. Nie działa komenda /unregister na lobby i chciałem się dowiedzieć czy jest jakiś sposób na zmianę klasy lub wyrejestrowania konta :D
Niema sposobu by wyrejestrować konto.
Natomiast zmienić klasę można na 3 sposoby:
- zakup zwoju odrodzenia za 70 SM (specjalna waluta, obecny kurs to średnio 5000$ z gry za 1SM)
- zakup zwoju odrodzenia ze sklepu serwera (coś w okolicach 20 zł)
- założenie nowego konta, najtańszy i najprostszy sposób, jeżeli nie masz wysokiego levela.
I z innej beczki to na niskich poziomach każda klasa wygląda na zasadzie bicia kijem mobów.
dopiero na wyższych poziomach można zauważyć zalety poszczególnych klas.
Osobiście polecam tak:
MAG - bossy
STRZELEC - bossy/pvp
PALADYN - exp
(29-May-2020 20:50:50)_padlem_ napisał(a): [ -> ]Witam
Jestem nowym graczem i chciałbym zacząć grę od nowa na tym samym koncie. Mam problem że wybrałem klasę która mi nie przypadła do gustu. Nie działa komenda /unregister na lobby i chciałem się dowiedzieć czy jest jakiś sposób na zmianę klasy lub wyrejestrowania konta 
niestety nie da sie wyrejstrowac konta lecz mozesz zmienic nick.
jak masz 1 lvl i odrazu widzisz ze nie bedziesz lubial tej klasy to lepiej chyba zmienic nick niz kupowac zwoj.
osobiscie polecam wojownika
Na pierwszych lvl nie widać czy klasa jest dobra, ja gram magiem i już na 6lvl zauważyłem że to jest to, a im wyższy tym bardziej mi się podoba
na pierwszych lvlach nie ma znaczenia jaka klasa grasz sa w wiekszosci porownywalne bo pierwsze 10 lvli znajdziesz bronie co zabijaja na hita kazdego moba na swoim expowisku dosyc prosto.