MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na gracza NINJAKOX20
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dnia 27.10.2014 r gracz Ninjakox20 oszukał mnie i ukradł mi pieniądze a dokładnie 6 tyś. Proszę o zrobienie coś z tym i proszę o odzyskanie pieniędzy. Oszukał mnie przy sprzedaży kilofa , chiałem od niego kupić kilof lecz mnie oszukał zrubcie coś z tym
Daj screena a jak nie masz jakich kolwiek dowodów to nic nie zrobimy
(27-October-2014 21:12:40)kuba42 napisał(a): [ -> ]Daj screena a jak nie masz jakich kolwiek dowodów to nic nie zrobimy

Dam screena jutro

(27-October-2014 21:12:40)kuba42 napisał(a): [ -> ]Daj screena a jak nie masz jakich kolwiek dowodów to nic nie zrobimy

Mam świadka/świadków a dokładnie gracza/graczy o nicku Przystojniaczek,KubusiPuchatek...
głównie to oni to widzieli więc
jak coś to się ich zapytajcie
Czytałeś regulamin? Pisało że Administracja nie zwraca utraconych itemów więc go na pewno nie odzyskasz ,ale to już KalisPro osądzi czy gracz zostanie ukarany.
(27-October-2014 23:32:03)NoV napisał(a): [ -> ]Czytałeś regulamin? Pisało że Administracja nie zwraca utraconych itemów więc go na pewno nie odzyskasz ,ale to już KalisPro osądzi czy gracz zostanie ukarany.

Niby prAwda ale od niemalego czasu obowiazuje na serwerze zasada "nie oszukuj" oznaczajaca ze gracz nie moze min. Oszukiwac w handlu przedmiotami czy przekazywac nieprawdziwe informacje itp. Ten przypadek tez moze zostac zgloszony i sa one przez administracje karane. Byly juz przypadki ze gracze ktorzy niedotrzymali swojej czesci umowy w handlu a osoba poszkodowana zlozyla skarge z wystarczajacymi dowodami to sprawcy oszustwa dostali za to perma.
Co jak co ale hajsu NIE odzyskasz.
[attachment=129][attachment=129]

[attachment=129]

przed reklama kalis napisał że nei oszuka a oszukał
powiedzał że sprzeda m iten kilof z jedwabnym dotykiem za 6 k no i oszukał
dowody są ? są

[attachment=129]
[attachment=130]
to ostatnie to jest jak ucieka z moim kilfofem a zrobił je mój kuzyn
Ja nic tu nie widzę, zamykam. Brak dowodów
Przenoszę do skarg rozpatrzone/archiwum
Przekierowanie