MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: szumielxd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: bandziory
Nicki osób posądzonych: szumielxd
Najdokładniejsza data zdarzenia: 28.05 14:08
Opis zdarzenia: Bugowanie (niedobity diablo znika po śmierci gracza, czyli 2 na bank nie było)
Dowody: [Obrazek: image.php?di=CG2M]
Sugerowany wymiar kary: -
Serwer: BestRPG.pl
Nieraz padłem na diablo, a jak ktoś na niego poszedł to go już nie było, poza tym jak testowałem u siebie to mobogracze zawsze znikają.

Poza tym nie jestem pewien czy pokonanie 2 legendarnych bossów naraz jest możliwe.
Oczywiście, że jak ktoś padnie to Boss nie znika. Dzieje się tak od zawsze na prawie każdym bossie. Gdyby nikt nie zabijał 2x bossa po tym jak ktoś padnie, to mnozyłoby się ich tyle, że nie dałoby się go zrobić. Z diablo jest identycznie, tylko że nowy Boss się nie respi od razu, lecz gdy się kliknie miecz. Można obić jednego (tego na którym ktoś padł), a potem sobie zrespic drugiego (swojego). Liczba użytych przepustek do zabitych bossów się zgadza.

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja również jestem magiem, a posiadając 3 błoga nie było łatwo, weź pod uwagę że diablo jest szybszy od gracza, co oznacza, że by tracił około 6 serc na uderzenie od 2 diablo, od których się nie da uciec. Nawet z tym wszystkim co on ma się nie da tego przeżyć, jak ja ledwo żyłem z tym samym bijąc 1 diablo...

Oczywiście, że jak ktoś padnie to Boss nie znika. Dzieje się tak od zawsze na prawie każdym bossie. Gdyby nikt nie zabijał 2x bossa po tym jak ktoś padnie, to mnozyłoby się ich tyle, że nie dałoby się go zrobić. Z diablo jest identycznie, tylko że nowy Boss się nie respi od razu, lecz gdy się kliknie miecz. Można obić jednego (tego na którym ktoś padł), a potem sobie zrespic drugiego (swojego). Liczba użytych przepustek do zabitych bossów się zgadza.

Widziałeś kiedyś żeby ktoś się darł że są 2 diablo? To samo z dw. Każdy Boss znika, poza omegą i fantomem w formie jajka. Diablo istnieje od dawna, a takiej sytuacji jeszcze ani razu nie było.
(28-May-2020 15:14:08)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Ja również jestem magiem, a posiadając 3 błoga nie było łatwo, weź pod uwagę że diablo jest szybszy od gracza, co oznacza, że by tracił około 6 serc na uderzenie od 2 diablo, od których się nie da uciec. Nawet z tym wszystkim co on ma się nie da tego przeżyć, jak ja ledwo żyłem z tym samym bijąc 1 diablo...
Jak wolisz się klepać z dwoma na raz, zamiast obić jednego, zgubić go, a potem zrespić drugiego, to nie moja wina. Ale i tak to nie o tym jest wątek.

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Jak wolisz się klepać z dwoma na raz, zamiast obić jednego, zgubić go, a potem zrespić drugiego, to nie moja wina. Ale i tak to nie o tym jest wątek.

Powiedz mi gdzie ty chcesz zgubić bossa na pustej mapie.
Nawet jak jakimś cudem przestanie cię gonić to trzeba uciekać przed drugim, więc jak podbiegniesz troszkę bliżej bossa to cię znowu zacznie gonić ;-;
Przypominam o regulaminie skarg http://mineserwer.pl/Temat-REGULAMIN-DZIA%C5%81U-SKARG

1. W skargach mogą wypowiadać się tylko i wyłącznie osoby będące autorem skargi, osobą posądzoną lub administratorem.

Kolejne wypowiedzi osób niezwiązanych z skargą będą podwójne karane warnem, a w ostateczności banem czasowym. (Wcześniejsze wypowiedzi boxmora, MrSnajperPl zostały ukryte jak i ostrzeżenie również).
Proszę na chwilę obecną o zamknięcie skargi w celu uniknięcia zbędnych wypowiedzi - o całej sytuacji zostanie powiadomiony właściciel serwera, który sprawdzi jaki jest problem z ww. bossem, a następnie zostanie udzielona wypowiedź odnośnie samego błędu jak i osoby posądzonej.
Problem został naprawiony - po tepnięciu na mapę, wszystkie znajdujące się na nim diablo zostaną zabite. W przypadku, gdy podczas walki dołączy inny gracz, boss zostanie zresetowany

Do samej treści skargi - użytkownik szumielxd został ukarany podczas rozgrywki

Skarga zaakceptowana
Przekierowanie