MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Mister_Dawid
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Mister_Dawid
Czy byłeś kiedyś karany?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostać unbana dlatego że mój przypadek był inny nie wykorzystywałem jakiegoś tam bugowania gardy tylko użyłem to na łuku czego sam wtedy nie wiedziałem ,że u innych będę wyglądał jak na "noslowdown'' sam sie dowiedziałem od kolegów na ts po czym już więcej binda na to nie klikałem bo z jednej strony spodziewałem się ,że mogę dostać bana , ale z drugiej ten bug nie daje żadnej przewagi w grze np.większy zasięg strzelania , większa obrażenia , strzały w biegu nic z tego więc myślę ,że nikomu tym nie zaszkodziłem.
Treść Bana: Wykorzystywanie bledow/bugowanie[WD]
Osoba banująca: mati2286
Serwer: minefox.pl
To ci napisałeś, mianowicie, że takie coś "niby nic nie wprowadza do gry" to jest to trochę prawdą, natomiast troszeczkę nie, bo jednak jest to bugowanie i jakieś zastosowanie w rozgrywce może mieć. Uznałem więc, że za takie bugowanie łuku będę banował na 2 dni, natomiast za bugowanie gardy tak jak ustaliłem sobie wcześniej 5 dni. Oznacza to, że skrócę ci tego bana do jeszcze 13h, aby uzbierały się z tego 2 dni.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie