MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [Unban]ZejderPvP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nazwa użytkownika zbanowanego :ZejderPvP
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ dostałem Bana za chety Których nawet nie Posiadam zostałem nagrany jak zabijam Gracza Przez MortyPL Który sam ma chety oraz multikonto dedając gracza byłem na speed z rogu oraz sile 2
którą sobie zrobiłem przed atakiem moge nawet podac zdjęcia moich archiwum
typu: %appdata% czy .minecraft
Serwer: Mineserwer.pl
Sralala pierdu pierdu masz cheaty i nie masz szans na UB
(10-October-2015 20:56:47)MotryPL napisał(a): [ -> ]Sralala pierdu pierdu masz cheaty i nie masz szans na UB

dziwi mnie jedno, nagrywasz cheaty innych samemu ich używając
Po co, nie lepiej żeby wszyscy mieli cheaty?
Potwierdzam
On niema cheatow!bilem sie z nim!
Jaka bk z was dzieci... Tomek bo mogę i zazdrością? Antatowarowy czy jakoś tak ... to ze z nim walczyłes to gowno każdego interesuje. On ma cheaty i tyle widać na moim filmie
Nie mam chetuw zaproś mnie na skype ci zdj pokaże lub ekran udostępnie i pokaże ci mojego MC i archiwum pszysięgam że niechetuje kiedych citowałem ale skończyłem z tym ponieważ nie warto tracić kasy na unbana ale lepiej miło grac bez chetów
Cytując Piotrovskiego : nie ważne kiedy miałeś cheaty. Było trzeba uważać.
[size=large]Gdybym miał chety To bym je używał a ty Sie nie podlizuj do każdego ponieważ Ty masz chety i każdy to Potwierdzi [color=#FFA500]
Ahhh... dziecko nic ci nie pomoże nie mówmy o mnie. Poczekajmy spokojnie na werdykt.
MotryPL zamknij sie auro!
Nawet mojego nicku nie umisz napis@c!
On niema cheatow!
Stron: 1 2 3
Przekierowanie