Witam, mialem dzisiaj taką sytuacje że paru graczy użyło swoich bossów [ warlock gigant hero itd..] wszystkich zabito i był spokój. gram sobie i gram ąz tutaj jest około minuta 6/7 może 8 i znowu biorą te bossy.. [ te same osoby ] z czego co widziałem ludzie narzekali że nie ma tego cooldownu ale teraz jest jeszcze gorzej.. bo można brać bossy nawet 2 razy w rundzie jesli pojdzie się na bossy od razu [ a trochę takich osób jest ]
więc no moim zdaniem bossy powinny być co godzinę a nie co 40min
jeśli się mylę i to jest dobre to liczę na wytłumaczenie

Ludzie nie narzekali na cdr potworów tylko ty się spłakałeś jak zabiliśmy ciebie bossami w trzech. i coś tam na chacie zacząłeś pisac, w stylu "NIE NIE tak nie bedzie". Dodam jeszcze, nie kłam tyle
Nie bez powodu banan zmniejszyl cdr potworow bo bylo kiedys wiecej.
Pozdrawiam

(27-May-2020 17:21:21)TerroR1881 napisał(a): [ -> ]Ludzie nie narzekali na cdr potworów tylko ty się spłakałeś jak zabiliśmy ciebie bossami w trzech. i coś tam na chacie zacząłeś pisac, w stylu "NIE NIE tak nie bedzie". Dodam jeszcze, nie kłam tyle
Pozdrawiam 
Tak, zabiliście mnie bossami które odebraliście 2 raz... nie kłamie mówie prawdę.
(27-May-2020 17:26:12)szeryfek napisał(a): [ -> ] (27-May-2020 17:21:21)TerroR1881 napisał(a): [ -> ]Ludzie nie narzekali na cdr potworów tylko ty się spłakałeś jak zabiliśmy ciebie bossami w trzech. i coś tam na chacie zacząłeś pisac, w stylu "NIE NIE tak nie bedzie". Dodam jeszcze, nie kłam tyle
Pozdrawiam 
Tak, zabiliście mnie bossami które odebraliście 2 raz... nie kłamie mówie prawdę.
Tak, odebraliśmy 2 razy prawie na końcu gry, ale dziwne, że jak ty grasz bossami typu smok czy krowa to nie narzekasz na cdr. a jak się skończą bossy to idziesz afk albo serwera wychodzisz.
(27-May-2020 17:30:07)TerroR1881 napisał(a): [ -> ] (27-May-2020 17:26:12)szeryfek napisał(a): [ -> ] (27-May-2020 17:21:21)TerroR1881 napisał(a): [ -> ]Ludzie nie narzekali na cdr potworów tylko ty się spłakałeś jak zabiliśmy ciebie bossami w trzech. i coś tam na chacie zacząłeś pisac, w stylu "NIE NIE tak nie bedzie". Dodam jeszcze, nie kłam tyle
Pozdrawiam 
Tak, odebraliśmy 2 razy prawie na końcu gry, ale dziwne, że jak ty grasz bossami typu smok czy krowa to nie narzekasz na cdr. a jak się skończą bossy to idziesz afk albo serwera wychodzisz.
mordeczko, nigdy nie odebrałem bossa 2 raz w jednej grze, i jak się kończą bossy to nie ide afk.... kolego zerknij sobie na moje śmierci a przekonasz się
afk idę tylko wtedy kiedy nie chce mi się poprostu grać potworem.. dlaczego? bo gram naprawde długo w ten tryb... mam prawo do przerwy.
(27-May-2020 17:34:40)szeryfek napisał(a): [ -> ] (27-May-2020 17:30:07)TerroR1881 napisał(a): [ -> ] (27-May-2020 17:26:12)szeryfek napisał(a): [ -> ] (27-May-2020 17:21:21)TerroR1881 napisał(a): [ -> ]Ludzie nie narzekali na cdr potworów tylko ty się spłakałeś jak zabiliśmy ciebie bossami w trzech. i coś tam na chacie zacząłeś pisac, w stylu "NIE NIE tak nie bedzie". Dodam jeszcze, nie kłam tyle
Pozdrawiam 
mordeczko, nigdy nie odebrałem bossa 2 raz w jednej grze, i jak się kończą bossy to nie ide afk.... kolego zerknij sobie na moje śmierci a przekonasz się
afk idę tylko wtedy kiedy nie chce mi się poprostu grać potworem.. dlaczego? bo gram naprawde długo w ten tryb... mam prawo do przerwy.
Oczywiscie, szybka wymowka musi byc. nie chce mi się dalej ciągnąc tego bo i tak nie rozumiesz.
Tak czy siak - Niech banan sie wypowie co do kolejnej zmiany cdr bossow i niech podejmie słuszną decyzje,
Pozdrawiam.
(27-May-2020 17:41:00)TerroR1881 napisał(a): [ -> ] (27-May-2020 17:34:40)szeryfek napisał(a): [ -> ] (27-May-2020 17:30:07)TerroR1881 napisał(a): [ -> ] (27-May-2020 17:26:12)szeryfek napisał(a): [ -> ] (27-May-2020 17:21:21)TerroR1881 napisał(a): [ -> ]Ludzie nie narzekali na cdr potworów tylko ty się spłakałeś jak zabiliśmy ciebie bossami w trzech. i coś tam na chacie zacząłeś pisac, w stylu "NIE NIE tak nie bedzie". Dodam jeszcze, nie kłam tyle
Pozdrawiam 
Oczywiscie, szybka wymowka musi byc. nie chce mi się dalej ciągnąc tego bo i tak nie rozumiesz.
Tak czy siak - Niech banan sie wypowie co do kolejnej zmiany cdr bossow i niech podejmie słuszną decyzje,
Pozdrawiam.
"Szybka wymowka musi byc" to ja powiem argumenty się skończyły
ale się w czymś jednak zgadzamy! niech banan się wypowie