MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zdrajcy....
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć tutaj krulikpl tylko na moim koncie się coś zepsuło więc randomowo stworzyłem

Pisze o tym jak się zostaje zdrajcą przesadą jest że ja czyli na nicku krulikpl mam coś takiego że cały czas jestem zdrajcą i kupiłem klase nie mogę przetestować jej już 3 raz z rzędu jestem zdrajcą i to co grę po kilka razy nie wiem co to jest ale to jest przesada Do szybkiegobanana napraw to albo coś bo ja nie wiem czy to pech czy jakiś błąd mam nadzieje że coś zrobicie z tym.

krulikpl

a i z serwera minefox się to dzieje

edit: zapomniałem napisać ale to nie jest najlepsza rozrywka jak napisał ten bot
Może najwyraźniej miałeś mega pecha. Z tego co wiem to system zdrajcy losuje 20% teamu wojowników na zdrajcę. Więc to jest rng(RandomNumberGenerator), na to nic nie poradzisz. Czasami przez 10 gier możesz nie być zdrajcą ani razu, a czasami przez 10 gier możesz być co rundę zdrajcą i nic z tym nie zrobisz.
Nie miej pretensji do Banana. Po prostu masz pecha. Też miałem podobną sytuację gdy w ciągu 15 gier 10 razy byłem zdrajcą lecz z czasem to minęło i jestem zdrajcą raz na pięć, sześć gier.
edit 2:4 raz ...............
Staraj się nieafkować. To może mieć związek, ponieważ zauważyłem, że jak byłem afk przez większość czasu przygotowawczego częściej mnie wybierało na zdrajce. Nie wiem, może przypadek, ale spróbuj.
nie afkuje
(27-May-2020 17:32:44)maciuszek1 napisał(a): [ -> ]Staraj się nieafkować. To może mieć związek, ponieważ zauważyłem, że jak byłem afk przez większość czasu przygotowawczego częściej mnie wybierało na zdrajce. Nie wiem, może przypadek, ale spróbuj.

Wątpię, aby system, który LOSUJE sprawdzał czy ktoś był afk. To nie ma żadnego związku i sensu, jeżeli wylosowało Cię gdy stałeś długi okres czasu AFK to jest to tylko kwestia przypadku.
Krótko mówiąć nie graj w lotka, szkoda kasy na kupony Tongue
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie