MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: nowa postać
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
hej mam propozycję nowej klasy. Jak wiecie potwory mają kostuche na którą jest 1%
a wojownicy takiej nie mają, więc może by dodać taką dobra mam propozycje dodania takiej postaci
Nazwa:Medyk
Zastosowanie:wsparcie i łatwiejszy exp dla woj bez boskich itp
Itemy: księga, miecz żelazny dmg np 10 i pół , 3 bandaże, zbroja klata prot 1 reszta seta prot0
ZastosowanieItemów: księga uzdrawia siebie i dodaje sobie 6 serc i daje te serca na 1 min a w promieniu 50 blokuw uzdrawia wojownikuw i dodaje 4 serca na 30 sek co 3 min można używać . A bandaże dodają efekty regeneracji 2 na 6 sek.

dzięki za uwage hopk

ps sorry za orto
Musiałem kilka razy przeczytać ten post, żeby zrozumieć, o co w nim chodzi.
Sam pomysł na klasę z niewielką szansą dropu OK. Dałoby to szansę osobom bez boskich na zdobycie większej ilości xp.
Co do samej klasy... Zakładam, że pod pojęciem "dodatkowe serduszka" masz na myśli efekt absorbcji. Wyobraź sobie teraz, że gracz wypije magiczny eliksir, a tu ktoś użyje księgi i tyle w temacie.
Ciągłe leczenie graczy dookoła nie wpłynęłoby korzystnie na sytuację potworów. Mogłoby to przejść, jednak zasięg 50 kratek to obłęd, i de facto medyk leczyłby połowę drużyny wojowników. Nie określiłeś mocy efektu leczenia, a to również jest istotne.
Ponadto, i nie jest to jedynie moje osobiste zdanie, czas na dodawanie nowych klas, ekonomii etc. przyjdzie dopiero po wyważeniu trybu. Szybki odrzucił dzisiaj dwie propozycje bossów, więc jest to wyraźny sygnał do zaprzestania - jak na razie - proponowania nowych klas.
Tyle z mojej strony. Miłego wieczoru.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
argument z eliksirem do dupy, bo daje efekt na 30s
@up
Sory, mój błąd, wcześniej działał inaczej (efekty na odwrót).

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
@ImHexa
Ja nawet razu nie dałem rady, co dopiero kilka.
odrzucone.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie