SIEMA!
Jako iż jestem stałym graczem Trybo WVSP3 widze i widze jak mało jest Przedmiotów boskich typu:
KOŚCIOŁAM
GWIEŹDZISTA RÓŻDŻKA itp.
Chciałbym wam przedstawić Mój Pomysł na nowy taki boski:
NAZWA:Łuk Wiedźmiński/ Łuk Podziemi/ Łuk Zjawy
ENCHANTY:Moc V-VII, Niezniszczalność, Możliwość Tworzenia Strzał/Możliwość Wystrzelenia 2-3 strzał równocześnie/ Wystrzelenia 1 strzały o wielkiej sile i szybkość lecz o małym % występowania (15-20%)
KOSZT:myśle, że od 8-12k (bo łuk jak łuk)
Mam nadzieje, że pomysł sie spodoba. Podawajcie swoje uwagi w Odpowiedziach może coś się na Uda
(24-May-2020 17:18:42)__Adi__ napisał(a): [ -> ]SIEMA!
Jako iż jestem stałym graczem Trybo WVSP3 widze i widze jak mało jest Przedmiotów boskich typu:
KOŚCIOŁAM
GWIEŹDZISTA RÓŻDŻKA itp.
ENCHANTY:Moc V-VII, Niezniszczalność, Możliwość Tworzenia Strzał/Możliwość Wystrzelenia 2-3 strzał równocześnie/ Wystrzelenia 1 strzały o wielkiej sile i szybkość lecz o małym % występowania (15-20%)
Mam nadzieje, że pomysł sie spodoba. Podawajcie swoje uwagi w Odpowiedziach może coś się na Uda
mega spoko ale mam pytanie bo łuk wiary by był słapszy a 25 zł kosztuje
(24-May-2020 17:21:14)petszymek napisał(a): [ -> ] (24-May-2020 17:18:42)__Adi__ napisał(a): [ -> ]SIEMA!
KOŚCIOŁAM
GWIEŹDZISTA RÓŻDŻKA itp.
W Zależności czy Łuk miałby moc V czy VI albo VII. Ale osobiscie sądze, że Łukowi wiary przydal by sie malutki Buff
(24-May-2020 17:23:41)__Adi__ napisał(a): [ -> ] (24-May-2020 17:21:14)petszymek napisał(a): [ -> ][quote='__Adi__' pid='410572' dateline='1590333522']
SIEMA!
KOŚCIOŁAM
GWIEŹDZISTA RÓŻDŻKA itp.
W Zależności czy Łuk miałby moc V czy VI albo VII. Ale osobiscie sądze, że Łukowi wiary przydal by sie malutki Buff
[/quotnom
powiem tyle masz spoko plan

Opcja wystrzelenia kilku strzał na raz jest ciekawa, tylko nie wiem czy taki łuk jest potrzebny nie lepiej zbuffować łuk wiary?
(24-May-2020 17:42:11)entity_seven napisał(a): [ -> ]Opcja wystrzelenia kilku strzał na raz jest ciekawa, tylko nie wiem czy taki łuk jest potrzebny nie lepiej zbuffować łuk wiary?
no wiesz ale łuk wiary jest za 25 zł
(24-May-2020 17:47:08)petszymek napisał(a): [ -> ] (24-May-2020 17:42:11)entity_seven napisał(a): [ -> ]Opcja wystrzelenia kilku strzał na raz jest ciekawa, tylko nie wiem czy taki łuk jest potrzebny nie lepiej zbuffować łuk wiary?
No tak ale sądze, że powienien być też luk za hajs w grze, nie tylko za te 25zł
(24-May-2020 17:50:41)__Adi__ napisał(a): [ -> ] (24-May-2020 17:47:08)petszymek napisał(a): [ -> ] (24-May-2020 17:42:11)entity_seven napisał(a): [ -> ]Opcja wystrzelenia kilku strzał na raz jest ciekawa, tylko nie wiem czy taki łuk jest potrzebny nie lepiej zbuffować łuk wiary?
No tak ale sądze, że powienien być też luk za hajs w grze, nie tylko za te 25zł
ja sądze tak samo by był taki łuk
Chcesz mieć łuk w grze, to zrób butelki z xpem, kup uprawnienia, kup profesje z xpem, a możesz uzyskać łuk z takimi enchantami jak power 4 flame 1 punch 1-2 inifnity 1 unbreaking 3, gdzie luk wiary nie ma punch ani flame.