MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jako że za niedługo kupuje 20 k to zastanawiam się czy lepiej kupic kaplana czy wszecha. I przychodzę z pytaniem który będzie lepszy. Wazny jest set bo jak się skończy vip to mnie nie stać żeby od razu następnego kupic XD. Chciałbym to wiedzieć bo jednak wydaje pieniądze.
Fajnie tez jakbyście dali jakies krótkie uzasadnienie do odpowiedzi

Pozdro
między setem żelaznym, a diamentowym jest ogromna przepaść. Kapłan po ostatnim buffie, w którym dostał księgę oczyszczenia jest w sumie to nawet i wart tych 25k bo ta księga jest bardzo silna (efekt nasycenia regeneruje trochę serc) Jeżeli potrafisz grać taktycznie unikać walk, wbijać się wtedy kiedy powinieneś, być świadom jak słaba jest twoja zbroja, to kapłan jest lepszym wyborem niż wszechmogący. Jednak większa część ludzi woli po prostu stać pod murami jak takie kloce i przyjmować na siebie wszystkie potwory i potem się dziwić LOL zginąłem (wtedy lepszy jest wszechmogący). Masz tutaj 2 typy graczy na wvsp, ten, do którego się zaliczasz pomorze ci w dokonaniu zakupu.
(24-May-2020 15:49:29)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]między setem żelaznym, a diamentowym jest ogromna przepaść. Kapłan po ostatnim buffie, w którym dostał księgę oczyszczenia jest w sumie to nawet i wart tych 25k bo ta księga jest bardzo silna (efekt nasycenia regeneruje trochę serc) Jeżeli potrafisz grać taktycznie unikać walk, wbijać się wtedy kiedy powinieneś, być świadom jak słaba jest twoja zbroja, to kapłan jest lepszym wyborem niż wszechmogący. Jednak większa część ludzi woli po prostu stać pod murami jak takie kloce i przyjmować na siebie wszystkie potwory i potem się dziwić LOL zginąłem (wtedy lepszy jest wszechmogący). Masz tutaj 2 typy graczy na wvsp, ten, do którego się zaliczasz pomorze ci w dokonaniu zakupu.

dzx wielkie, takie odpowiedzi bardzo cenie Big Grin @temat patrząc na to ze mam vipa to potem pewnie będę się musial odzwyczajać do jego zbroji i mogę grac tak jak w diax secie ale mysle ze po prostu jak będę kaplanem taki warlock czy inny będzie mnie mogl zabic bardzo szybko dlatego chce po prostu jakiegoś mocniejszego seta.
@refresh
20% warna za nieregulaminowe podbijanie.
Przekierowanie