MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] WD p2win
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
#Siemanko''
Dzisiaj pisze z tego powodu że wd to gra p2win rozumiem że serwer musi zarabiać ale mimo że dużo graczy zaczyna swoją przygodę z WD to dużo graczy przestaje grać kiedy przeciwnik który ma np. strzelca lub samuraja nie daje podejść albo jeśli zostanie ci 1 HP w nexie a przeciwnicy z setami nie dają uciec tylko ciągle zabijają bez szans dla przeciwnika takie niby ,,farmienie,, lecz akurat nie chodzi mi o p2win z boskimi itemami bo jakby takie dusz kosztowało 5 zł to serwer prawie nic by nie zarabiał ale mi chodzi bardziej o klasy bo jeśli przeciwnik będzie nas szukał nasz team będzie miał 1hp to dzięki dobrej klasie np. enderman,skryto,flash będziemy mogli uciec a gracze widząc swoje szanse i widząc to że zawsze mogą coś zrobić nie będą odchodzić od tej gry moim zdaniem ceny boskich mogą jak jak najbardziej zostac, sam mam dusz, tylko chodzi mi o łatwi każe zbieranie na klasę bo taki normalny grasz który nie jest No LIFE zbiera 10 tysięcy kasy w 2 miesiące a istnieją klasy za 20 tys więc trudno uzbierać na klasę bez wydawania 20 zł teraz już napisze o co mi chodzi jak ucywilizowany człowiek zaproponuje po prostu pierwszą wygraną tygodnia za którą zamiast 100 otrzymuje się 500 monet . Trochę długo pisałem o takiej rzeczy więc się żegnam
#Siemanko''
Pierwsza wygrana tygodnia? Całkiem ciekawe. Miło będzie wchodzić po weekendzie do gry jak się wie że na minefox ie czeka go mała nagroda za wygraną. Jeśli chodzi o zbieranie o klasy to zależy kto gra? Ile gra? Jak gra? Czym gra? (np. Ninja). I z czym gra? Np. Full boskie set
Jestem za pomysłem mcfilipa
Wedlug mnie, jest dobrze tak jak jest,
''No LIFE zbiera 10 tysięcy kasy w 2 miesiące'' - ??? Sam zebralem 19k w ciagu tygodnia dwoch, a gralem maksymalnie 2/3 gierki dziennie, jak najbardziej latwo jest zdobyc pieniadze na WD.
Trzeba odrobine pomyslec, zeby troche zarobic na start + dostajesz kase nawet za to, ze ktos z Twojej druzyny niszczy kamien,
''a przeciwnicy z setami nie dają uciec tylko ciągle zabijają bez szans dla przeciwnika'' - Gralem kiedys, nie wiem czy jest to dalej, ale jest ochrona po zrespieniu, wiec da sie uciec..
Nie chodzi o to czy grasz 10 czy 2 gierki, jak z odpowiednimi klasami czy przedmiotami (wraz z odpowiednimi umiejętnościami/strategią) w te 2 gierki zarobisz więcej, jak typ bez niczego w 10 gier, a koledze, który napisał ten wątek chodzi o takich co nic nie mają, i zanim coś uzbierają trochę to zajmie (w sumie to spoko, że jest ciężko, jakieś wyzwanie). Co do uciekania, możesz mi wytłumaczyć jak uciekasz w ciągu 3/5s przed typem?

Ja osobiście biorę flasha o uciekam ale zwykle wróg ma klątwę, rog, i Vortex to na easy mnie dogoni a jeśli chodzi o to że ktoś zarabia 19 tys na tydzień to każdy wie że nikt sam siebie nigdy nie nazwie NO LIFE skoro 2,3 gry mogą trwać 3-4 godzin to to akurat jest no life a mi chodzi o tych co grają 1 czy pół gier na dzień
A jeśli ma się tylko dusza i flash to się tyle nie zarobi
uciekanie bez jakiejkolwiek profesji, a jak sam napisałeś i z profesją czasami jest problem.
Według mnie powinna zostać dodana premia tygodniowa tylko nie aż 500 według mnie 300 jest odpowiednie. Czekam na podzielenie się opinią o premii tygodniowej innych graczy.
(19-May-2020 18:27:01)UP4 napisał(a): [ -> ]Według mnie powinna zostać dodana premia tygodniowa tylko nie aż 500 według mnie 300 jest odpowiednie. Czekam na podzielenie się opinią o premii tygodniowej innych graczy.

Na jakiej zasadzie miałoby to polegać?
tak jak wyjaśnił to autor wątku, za pierwszą wygraną w ciągu tygodnia otrzymujesz dodatkowy bonus, w postaci 500$
Po prostu każdy któremu podoba się ten pomysł może wpisać co jest złe , co dobre, co trzeba poprawić i zobaczymy czy to ma sens bo przecież serwer na tym nie straci bo to i tak tylko 500 zamiast 100 raz na tydzien,
Ale dla graczy da duzo
Stron: 1 2
Przekierowanie