MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [unban] Prośba o skrócenie bana lub o bardzo długiego mute
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: RaKoS_
Czy byłeś kiedyś karany?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ wydaje mi się ze permban to za długo jeszcze w dodatku za tak błahą sprawę,proszę o skrócenie bana lub dać bardzo długiego mute. Myślę że gram długo na serwerze i nie chce stracić tego co mam na tych kilku trybach na których gram,Tak wiem ze jestem winny i żałuje tego co zrobiłem. Obiecuję że juz naprawdę nigdy nie będę przeklinał na chacie globalnym na tym serwerze. Liczę o pozytywne rozpatrzenie prośby o skrócenie bana.
Treść Bana: Notoryczne wulgaryzmy
Osoba banująca: Maciewek
Serwer: Minefox.pl
50 banów i mutów na serwerze to nie błaha sprawa. Dostałeś perma, bo tego jest po prostu za dużo. Możesz kupić unbana jeśli chcesz dalej grać. Ja ci bana nie zdejmę, bo nie potrafisz zachować się na trybie mimo wielu ostrzeżeń i kar.

Cytat:Myślę że gram długo na serwerze i nie chce stracić tego co mam na tych kilku trybach na których gram
Niczego nie tracisz. Powinieneś to wiedzieć, bo to nie pierwszy permban na Twoim koncie. Big Grin

Cytat:Obiecuję że juz naprawdę nigdy nie będę przeklinał na chacie globalnym na tym serwerze.
xD

Odbanowanie odrzucone
Nie chodzi mi o zdjęcie bana tylko o skrócenie lub długiego mute
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie