MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Rocznica
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wiem że to nie jest związane z tym trybem, ale 20 maja 2015 roku pierwszy raz włączyłem tryb GTA.5 lat już gram w GTA więc chciałbym podziękować wszystkim których spotkałem na serwerze.

Szybki Banan
Dinner
Autobus75
Foxi(sorki zapomniałem twojego nicku)
PatoInteligentny
AltairBright(chyba sie to tak pisze)
Wszystkim moderatorom na tym forum
Oraz
Gangu Grove.
DziękujeHeartHeartHeart

Jeszcze paru innym osobom ale zapomniałem nicków

(jeszcze MrMagito)
Wiesz, że tylko zaśmiecasz forum?
Kox, nie chce być nieuprzejmy, ale to nas nie obchodzi, że spędziłeś tyle i tyle lat na GTA. Nic nie wnosisz, więc post bez sensu.

@EDIT: Gdyby każdy pisał co rok/co kilka lat, że w tym roku ma rocznice, że spędził tyle i tyle czasu na gta, to tablica z wątkami by była zapełniona tylko tym syfem i niczym więcej. Poniekąd jest dział na forum, w którym możesz się pochwalić, ale on jest przeznaczony tylko dla rocznic z forum, a nie z serwerów bądź trybów.
Szczerze, nikogo to nie obchodzi
Sad
Szkoda Sad

Okej więc jak ktos miał coś to wszystcy gratulacje a ja nic
(19-May-2020 13:48:05)jarek_dx napisał(a): [ -> ]Sad
Szkoda Sad

Okej więc jak ktos miał coś to wszystcy gratulacje a ja nic
Daj link
UWAGA ZASZŁA POMYŁKA

PONIEWAŻ POMYLIŁEM DATY

MIAŁO BYĆ 25.08.2015
(19-May-2020 10:55:15)jarek_dx napisał(a): [ -> ]Wiem że to nie jest związane z tym trybem, ale 20 maja 2015 roku pierwszy raz włączyłem tryb GTA.5 lat już gram w GTA więc chciałbym podziękować wszystkim których spotkałem na serwerze.

Szybki Banan
Dinner
Autobus75
Foxi(sorki zapomniałem twojego nicku)
PatoInteligentny
AltairBright(chyba sie to tak pisze)
Wszystkim moderatorom na tym forum
Oraz
Gangu Grove.
DziękujeHeartHeartHeart

Jeszcze paru innym osobom ale zapomniałem nicków

(jeszcze MrMagito)
nie wiem po co sie chwalisz, bo niekorzy spedzili wiecej czasu na tym trybie, ja np gram od 2014 i mam 370 godz Smile (1/3 to afk)
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie