Siema, przychodzę z propozycją dodania możliwości podglądu co posiada dana klasa. Dość często widać zapytania co ma dana klasa lub czy opłaca się klasę X kupić więc myślę że, taka funkcja była by przydatna, przynajmniej dla klas premium.
Tutaj widnieje link do filmiku przedstawiającego jak by to mogło wyglądać:
https://youtu.be/mtUk7eSm9iE
Ciekawy pomysł, przydatny, jedyny problem, że z każda akutalizacją profesji trzeba będzie zmieniać podgląd.
(18-May-2020 15:38:04)entity_seven napisał(a): [ -> ]Ciekawy pomysł, przydatny, jedyny problem, że z każda akutalizacją profesji trzeba będzie zmieniać podgląd.
Jak dla mnie klasy mają już wszystko co mają mieć, jedynie aktualne przedmioty mogą ulec aktualizacji, a na nawet jak już jakaś klasa coś dostanie to raczej nie będzie się to wiązało z robieniem całości od nowa, a dodanie jednego przedmiotu do GUI też nie będzie raczej problematyczne ani czasochłonne.
Mam nadzieję, że pomysł przejdzie, pozostaje czekać na decyję administracji.
(18-May-2020 16:12:59)notKubaa napisał(a): [ -> ] (18-May-2020 15:38:04)entity_seven napisał(a): [ -> ]Ciekawy pomysł, przydatny, jedyny problem, że z każda akutalizacją profesji trzeba będzie zmieniać podgląd.
Jak dla mnie klasy mają już wszystko co mają mieć, jedynie aktualne przedmioty mogą ulec aktualizacji, a na nawet jak już jakaś klasa coś dostanie to raczej nie będzie się to wiązało z robieniem całości od nowa, a dodanie jednego przedmiotu do GUI też nie będzie raczej problematyczne ani czasochłonne.
oczywiscie ze bedzie problematyczne skoro codziennie cos jest zmieninane.
Ale wystarczy zmienić ilość/rodzaj przedmiotu, to zajmuje dosłownie chwilkę...
(18-May-2020 17:24:56)oItsAnne napisał(a): [ -> ]Ale wystarczy zmienić ilość/rodzaj przedmiotu, to zajmuje dosłownie chwilkę...
czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną, o myśleniu nie wspomnę.
@temat
odrzucone, kiedys funkcja bedzie importujące w czasie rzeczywistym.