MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odbanowanie/skrócenie kary
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam ostatnio zostałem zbanowany permanentnie na team speaku minefox.pl za udostępnianie adresów ip
Otóż był to turniej wojowników dusz gdzie siedziałem i grałem z niektórymi członkami mojej drużyny, aż jedna z osob
Niewiedziała jak wygląda adres ip a więc napisałem mu pierwszy lepszy wymyślony przeze mnie adres i gracz
z kanału zrobiła screena i wysłał go do jednej z osób z administracji (nie miałem pojęcia, że ten adres ip należy do kogoś obecnych na team speaku) będących na tsie po czym nie minęło 10min
od mojej wiadomości a zbanowano mnie na teamspeaku powód: Udostępnianie adresów ip. Jest to mój pierwszy ban na
team speaku, nie proszę konkretnie o ub bo wiem, że złamałem regulamin lecz liczę na skrócenie kary z permanentnej na czasową. Pozdrawiam
* "aż jedna z osob niewiedziała jak wygląda adres ip a więc napisałem mu pierwszy lepszy wymyślony przeze mnie adres"
- Obaj wiemy, że ten adres wcale nie był przypadkowy.
* (nie miałem pojęcia, że ten adres ip należy do kogoś obecnych na team speaku)
- Oczywiście, że miałeś i chwaliłeś się tym na kanale.
Cóż, jeśli już zdecydowałeś się napisać te prośbę chciaż mogłeś darować sobie kłamstwa..
- Odrzucam
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie