MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] TrooxPL | Forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: TrooxPL
Czy byłeś kiedyś karany?: Było kilka przypadków
Dlaczego chcesz dostać unbana: [Obrazek: RZBblfVr.jpg]
Mój ban z powodu przekroczenia liczby warnów teoretycznie minął, a jak widać nadal nie mam dostępu do głównego konta, toteż piszę ten wątek. Mam nadzieję że prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie.
Treść Bana: Powód bana: 100% warn - nie dorosles jeszcze do pisania na chatboxie, a i przepraszam za popsucie marzeń, ale th4mblr nie jest toba zainteresowana.
Ban zostanie zniesiony: nigdy"
Osoba banująca: Afrapul
Serwer: Forum
Twój ban był nadany wcześniej niż wprowadziłem automatyczną karę za 100% warnów , ale no z tego co pisaliśmy na Messie i w PW odczekałeś swoją karę i zasługujesz na UB (jak dla mnie osoby banującej) - jednak decyzję zostawię już moderacji
Przy warnie 100% zawsze był z automatu ban na zawsze (nie wiem skąd banan to wziął). Po analizie sprawy i twoich poprzednich przewinień podjęta decyzja jest taka, że ban na głównym koncie pozostaje, a natomiast możesz korzystać z obecnego konta dopóki nic na nim złego nie zrobisz, wówczas zamiast dostać warna otrzymasz bana na zawsze bez możliwości odbanowania, a tym bardziej bez możliwości powrotu.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie