Często gdy sadzę pszenicę na ciasta przychodzi mi jakiś tłuścioch i tak bardzo chce pokazać jaki jest fajny że skacze mi po uprawach a potem to co wylecialo daje innym.
Moim zdaniem na mapach powinny powstać takie pokoje dla piekarzów obok spawnu, żeby tylko oni mieli tam wstęp
To jego problem zepsuje tobie uprawy A potem nie będzie miał czego jeść ten "tluścioch". Może to jest jego jedyny sposób na odchudzanie się
(17-May-2020 00:19:23)Jake napisał(a): [ -> ]Często gdy sadzę pszenicę na ciasta przychodzi mi jakiś tłuścioch i tak bardzo chce pokazać jaki jest fajny że skacze mi po uprawach a potem to co wylecialo daje innym.
Moim zdaniem na mapach powinny powstać takie pokoje dla piekarzów obok spawnu, żeby tylko oni mieli tam wstęp
Nagrywasz takiego osobnika, robisz skargę i jeśli robi to nad gminnie i notoryczne to może ostatecznie dostać karę za utrudnianie rozgrywki gdzie mówi o tym regulamin.
(17-May-2020 00:36:22)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]To jego problem zepsuje tobie uprawy A potem nie będzie miał czego jeść ten "tluścioch". Może to jest jego jedyny sposób na odchudzanie się
Jak masz w taki sposób się wypowiadać to radzę się lepiej w ogóle nie wypowiadać, bo nie wnosisz nic do tematu i próbujesz w jakiś sposób "śmieszkować". Nieśmieszne.
trawa wyczerpal temat, zadnych pokoi z uprawami na pewno nie bedzie, sam w sobie pomysl jest komiczny i niepowazny...