Gdzie jest w regulaminie napisane, że jest to nielegalne? Skąd masz pewność że na moim komputerze nie ma dwóch osób i nie dajemy sobie nawzajem punktów reputacji za dobre sprawowanie?
Daj mi paragraf bo ja regulamin czytałem i nie ma nic o nabijaniu repek
Naciągane ale szkoda mi czasu się wykłócać więc podporządkuje się i usuwam te repy. Pozdrawiam
Dodać mogę to, że wiele osób na tym forum posiada repy od kolegów/multikont w ilości większej niż 10

(16-May-2020 21:33:09)ShotgunWilly napisał(a): [ -> ]Naciągane ale szkoda mi czasu się wykłócać więc podporządkuje się i usuwam te repy. Pozdrawiam
Nie rozumiem Twojego toku myślenia, najpierw idziesz w zaparte, że nic nie zrobiłeś i w ogóle jaki to dobry nie jesteś a teraz piszesz, że je "usuwasz"
I tak na marginesie "usuam te repy" , twierdzisz, że usuwasz?
Czyli jednoznacznie się przyznajesz, że nadałeś je sobie sam
(16-May-2020 21:33:09)ShotgunWilly napisał(a): [ -> ]Dodać mogę to, że wiele osób na tym forum posiada repy od kolegów/multikont w ilości większej niż 10 
Osób na forum jest dużo, jeżeli masz podejrzenie, że ktoś łamie regulamin to zgłoś to w odpowiednim dziale (skargi).
"Skąd masz pewność że na moim komputerze nie ma dwóch osób i nie dajemy sobie nawzajem punktów reputacji za dobre sprawowanie?"
Czy uważasz, że to jest jednoznaczne?
Połowa twoich repek to są repki może od 5 osób