MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Turek :(
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Hej,
Niestety muszę mieć przysłowiowy „ból dupki”
na temat ostatniego turnieju wd,grałam sobie normalnie w teamie green,wszystko szło fajnie i broniłam kamyk z innymi graczami,nagle ni stad ni zowąd wbił się gracz o nicku 01230 czy jakoś tak na bugu,przez co z 40 (około) kamyk naszej drużynie spadł do 0 i to był koniec gry,błędem było to,że słynna klasa gladiator jak i słynna klasa pirotechnik nie wykrywały nikogo,a bicie gracza tez nie było w tej chwili możliwe...Przychodzę zydzic jak zwykła cebula i jak najwiecej na tym błędzie zyskać,dlatego mysle o oddaniu 10k,wiem ze nikt i tak tego nie odda,ale zydzic mi nie zaszkodzi bo „zydzic każdy może,jeden lepiej drugi gorzej Smile”,pozdrawiam wszystkich czytających mój fajny wątek w którym postanowiłam zebrać o $$ którego i tak nie dostanę miejcie miły..dobra bez przesady,liczę na wszelka krytykę oraz hejt pod tym zebraniem.Dodam,ze mój nick to TylkoLech jeśli chcecie mi wlepić bana za bycie cebula Smile
Masz farta bo wd wywalilo hahaha
I co teraz turniej będzie powtórzony?
ja chcę zwrot moich 10k wydanych na zapis, albo każdy dostaje za siedzenie 4h nwm. 10-20k. bo to bez sensu. Bez sensowne siedzenie 4h na graniu i stracenie gry... Czas stracony przez błędy.
Myślę ze będzie zwrot $. Każdy gracz wydał sporą sumę pieniędzy. Nie ma się co oszukiwać 130/150 graczy to jest sporo...
Nawet jeżeli turniej zostanie przywrócony jest to niesprawiedliwe. Ci co normalnie nie mają boskich a udało im się zdobyć już ich mieć nie będą. Budowli również pewnie nie będzie. Nie wspomne już o tym że pewnie już dużo osób poszło jak wywaliło gre. Jedynym sensownym wyjściem jest danie hajsu pierwszym oraz reszcie którzy utrzymali się do tego czasu (przynajmniej aby zwrócił się turniej) Smile
(16-May-2020 21:12:22)TheHappyMonster napisał(a): [ -> ]Nawet jeżeli turniej zostanie przywrócony jest to niesprawiedliwe. Ci co normalnie nie mają boskich a udało im się zdobyć już ich mieć nie będą. Budowli również pewnie nie będzie. Nie wspomne już o tym że pewnie już dużo osób poszło jak wywaliło gre. Jedynym sensownym wyjściem jest danie hajsu pierwszym oraz reszcie którzy utrzymali się do tego czasu (przynajmniej aby zwrócił się turniej) Smile

Zdecydowanie TAK.
XDDD serio wyjebalo wd? Ja wyszłem bo uznałem że nie ma sensu ten Turek skoro typ wbił się na Bugu i zniszczył nas i zapytam się Turek będzie 2 raz?
Zgadzam się. Moim zdaniem najlepsze byłoby danie graczowi wyboru - oddanie hajsu za zapis lub przeniesienie automatycznie zapisu na następny turniej. Gracze, którzy zapisali się za free jako VIP nic by nie dostali, dlatego ta opcja jest sensowniejsza.
Ja bym dał główna nagrodę (25k) tym, którzy mieli najwięcej życia kamienia (Żółtym), a reszcie mniejszą rekompensatę (5-10k).

Edit: Może jeszcze byście dali ''zwycięskiej'' drużynie prefix z godziną wywalenia serwera? xD
Stron: 1 2 3
Przekierowanie