Hejo
Mam taka luzna propozycje o Helmie Tyraela.
Przydalaby sie mozliwosc ulepszania go z 50 --> 70 oraz z 70 --> 90.
Juz tlumacze...
Gdybysmy chcieli ulepszyc Helm Tyraela z 50 na 70 potrzebowalibysmy :
- kazdych itemkow potrzebnych na ulepszenie danego "boskiego" na 70
- oraz 50k$/100k$
W razie ulepszenia z 70 na 90 tak samo :
- kazdych itemkow potrzebnych na ulepszenie na 90
- oraz 100k$/150k$
($ to jest koszt ulepszenia - cene podalem dla przykladu)
Dajcie znac co sadzicie nizej.
Niby fajnie się wydaje, ale każdy by zaczął robić tyrka na 50 lvl żeby potem se ulepszyć na 90 i to nie będzie problem, LECZ tyrael na 50 lvl w końcu zyska na wartości i ludzie będą chcieli go robić niż od razu na 90. Jestem za!
(16-May-2020 18:08:53)Ansymon napisał(a): [ -> ]Hejo
Juz tlumacze...
- oraz 50k$/100k$
- oraz 100k$/150k$
Na nie.
Gdyby ktoś zrobił tyrke na 50 i ją sobie pózniej ulepszał tylko za ulepszacze , to robienie boskich straciło by sens .Wystarczyło by zrobic 1 helm a pozniej go tylko ulepszać.A tak to chociaż 3 razy trzeba zdobyć all boskie oraz je ulepszyc by mieć hełm na 50/70/90.
(16-May-2020 18:08:53)Ansymon napisał(a): [ -> ]Hejo
Juz tlumacze...
- oraz 50k$/100k$
- oraz 100k$/150k$
Tez jestem na NIE! Samo zrobienie helmu na 90 jest problemem przepustki trudnosci bossow itd dodajmy tez ze wbicie 90 jest wiekszym problemem dla mnie propozycja bezsensu

Moim zdaniem pomysł mógł by wejść w życie ale, zamiast ulepszaczy lepszym wyborem byłoby dodanie pełnych itów.
Np: Żeby ulepszyć tyrke z 50 na 70 trzeba byłoby przynieść tyraelowi przedmioty z katedry na 70 lvl + hełm tyraela z 50 lvl.
Myślę że wtedy te wasze `ulepszanie` byłoby bardziej wyważone niż podał autor wątku

(17-May-2020 14:28:04)grzesiek15 napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem pomysł mógł by wejść w życie ale, zamiast ulepszaczy lepszym wyborem byłoby dodanie pełnych itów.
Np: Żeby ulepszyć tyrke z 50 na 70 trzeba byłoby przynieść tyraelowi przedmioty z katedry na 70 lvl + hełm tyraela z 50 lvl.
Myślę że wtedy te wasze `ulepszanie` byłoby bardziej wyważone niż podał autor wątku 
"(...)przyniesc tyraelowi przedmioty z (...)"
chodzi ci o boskie czy item ktory wypada do zrobienia boskiego?
Jezeli co chodziło o boskie to tak: po co przynosic all boskie + tyraela skoro mozna zrobic po prostu odrazu zrobic tyrke na 70 z boskich?
Cytat:Np: Żeby ulepszyć tyrke z 50 na 70 trzeba byłoby przynieść tyraelowi przedmioty z katedry na 70 lvl + hełm tyraela z 50 lvl.
Tak jak kolega wyzej napisal bez sensu byloby dodanie ulepszania za pelne itemy, poniewaz lepiej byloby stworzyc nowy helm niz go ulepszac ;v