MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie działające Działko Obrotowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dobry chciałbym napisać że podczas strzelania z Działka Obrotowego w gracza
wyrzuca z trybu i pisze Illegal Client Modifications
tak samo się dzieje z granatami odłamkowymi
Niestety tutaj można by podejrzewać co najmniej kilka opcji w Antycheat'cie które mogą być temu winne... Z racji tego, że nie chcę zbyt mocno poluzowywać go to prosiłbym (jeśli ktokolwiek ma taką możliwość) o nagranie tej sytuacji albo i nawet jakiegoś montażu - kilku scen z użyciem działka czy granatów by zobrazować te sytuacje i zobaczyć gdzie was wywali, a gdzie was zostawi w spokoju.

Z chęcią przeanalizuję takowy materiał i poluzuję wtedy odpowiednie opcje (nie przesadzając przy tym jednocześnie) - pozwoli to wykluczyć większość przypadków (chyba że wszystkie się jakimś cudem uda) i zostawić wam sugestie czego NIE ROBIĆ z takimi przedmiotami masowego rażenia by was nie wywalało.
Mnie wywala tylko wtedy gdy ja dostane dmg z mojego granata, gdy inni gracze dostana a ja nie to nie wywala.
przerobilem dzialko, nie wywala dmg ma nieco wiekszy, a rocketjump wylaczony, nic wiecej w zakresie tej broni zmieniane nie bedzie wiec apelowanie o przywracanie rocketjumpa czy dodatkowe zwiekszani dmg beda odrzucane.
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie