[b]Fenomo
[b]tak bylem 2 razy
[b] zostalem nie slusznie zbanowany
[b] niby Cheaty
[b] McJack1337
[b] Minefox.pl pvp kit
siemka Dostalem Nie slusznie ukarany BO nie wiem czy mozna miec cheaty na BlazingPacku, owszem mialem w wersjach ale ich nie uzywalem nawet ich nie probowal usunac. Prosze o Unbana Dziekuje
(16-May-2020 00:03:26)Fenomo napisał(a): [ -> ][b]Fenomo
[b]tak bylem 2 razy
[b] niby Cheaty
[b] McJack1337
[b] Minefox.pl pvp kit
siemka Dostalem Nie slusznie ukarany BO nie wiem czy mozna miec cheaty na BlazingPacku, owszem mialem w wersjach ale ich nie uzywalem nawet ich nie probowal usunac. Prosze o Unbana Dziekuje
(16-May-2020 00:03:26)Fenomo napisał(a): [ -> ][b]Fenomo
[b]tak bylem 2 razy
[b] niby Cheaty
[b] McJack1337
[b] Minefox.pl pvp kit
SundayFM napisz Odwolanie jak naprawde tak bylo
Witam. Chciałem się zapytać czy jest możliwość żebym dostał unbana ponieważ niby mam jakieś wspomagacze gdy ja grałem na blazingpacku i żadynch cheatów nie miałem
1 Wątek = 1 Odwołanie od bana = 1 osoba.
Czyli SundayFM musisz stworzyć osobny wątek...
Zgodnie z regulaminem ->
http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w
Cytat:14. Zabrania się posiadania na komputerze wspomagaczy wszelkiego rodzaju. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, Better PvP oraz Shaders.
Prośbę o UB odrzucam.